Geen categorie

laat jouw lezers lachen #be-happy-week

tumblr_lfym9v2c1i1qg4izftg
Missie 2 is direct een heel belangrijke missie!
Ik vind het heel belangrijk dat de mensen die mijn blog lezen gelukkig zijn, en ik weet wel dat ik daar eigenlijk weinig aan kan doen maar een lach kan al zoveel veranderen!
Dus nu is mijn missie om jullie een glimlach te bezorgen en op welke manier kan ik dat het best doen… moppen en grappige filmpjes!!!
Ja, oké sommige van jullie denken nu: “ooh nee moppen!”, maar ik beloof dat ik er de beste zal uitkiezen.
Ik ga gebruik maken van het internet want ik en moppen dat is niet echt een goed match.
Veel lachplezier!

wat anders
Het was avond en er kwam een meneer het cafe in, en hij zei: een glasje bier of anders! de man gaf gelijk een glaasje bier, en de volgende avond zei die meneer weer: een glasje bier of anders! en hij ging zo snel mogelijk een glaasje bier maken en dat zei hij nog drie avonden en het was weer avond de meneer zei weer: een glaasje bier of anders!
de meneer achter de bar durft het haast niet te vragen, maar hij zei :wat anders? ……..een glaasje cola.

2 zwervers op een bank
Er zitten twee zwervers op een bank in een park. De één legt een stuiver op de bank. Waarop de andere zwerver vraagt: “Waarom doe je dat?” Waarop de eerste antwoordt: “Ik wil gewoon eens voelen hoe het is om geld op de bank te hebben!”

Belgische paardenfokker
Een Belgische paardenfokker en een Amerikaan komen elkaar tegen. Op een gegeven moment vraagt de Amerikaan aan de belg wat zijn beroep is. De Belg, die het engelse woord voor fokken niet weet, zegt: “I fok horses.”
Waarop de Amerikaan zegt: “Pardon?”
Zegt de Belg weer: “Paarden, ja!”

en een filmpje van tegen de sterren op een imitatieprogramma dat heel bekend is in België.
Hier een klein fragmentje van de imitatie van tegen de sterren op.

En de tegenstander uit Nederland van er komt een man bij de dokter, ook een echte aanrader!

Ik hoop dat ik jullie toch een glimlach heb bezorgd xD
groetjes Lana xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s