Geen categorie

thoughts on school

large
Het is weeral maandag, wat betekend het begin van een nieuwe schoolweek!
De ene persoon gaat liever naar school dan de andere (al denk ik dat er niemand echt graag naar school gaat!)
Maar wat gaat er nu om in de hersenen van een student tijdens de schooluren?
Dit is niet voor iedereen hetzelfde maar over het algemeen ga je wel wat gelijkenissen vinden.
Dus hier is mijn lijstje met wat er allemaal omgaat in mijn hoofd tijdens een normale schooldag :p

1. Wat moeten we doen?
2. Wat the f**k is dit?
3. Is het bijna pauze?
4. Had hij dat truitje vorige week ook al niet aan?
5. Ooh die kleine kindjes die kunnen nu buiten spelen.
6. Wat zouden we vanavond eten?
7. Oohhh die zoekt weer aandacht!
8. En het roddelen gaat maar door…
9. Als die voetbal op mijn hoofd komt ga je wat meemaken!
10. Hoe laat is het?
11. Nee mij niet nemen om te antwoorden, ik ga snel doen alsof ik nog aan het schrijven ben.
12. Ik heb honger.
13. Het is koud hier.
14. Daar is de zon (op zonnige dagen 😉 )
15. Hoe cool zou het zijn om buiten les te krijgen?
16. Toets? welke toets?
17. Welke datum is het vandaag?
18. Ik kan misschien morgen een artikel schrijven over… op mijn blog.
19. Dat moet ik niet neerschrijven, ik onthou het wel!
20. Wie zou school hebben uitgevonden?

Dit was alles wat er in mijn hoofd afspeelt tijdens schooldagen, natuurlijk zijn er nog enkele dingen die door men hoofd spoken tijdens schooldagen maar dat hou ik liever privé omdat ik geen namen wil vernoemen 😉 :p

Wat gaat er door jouw hoofd op een normale schooldag?

Groetjes Lana xxx

2 gedachten over “thoughts on school”

  1. Wat een grappig lijstje! en sommige zijn heel herkenbaar. Als ik in de les zit denk ik vaak hoelang nog..of meestal bedenk ik alle dingen die ik nog moet gaan doen, ook staar ik vaak naar buiten en snap niet altijd het nut van de les.

    Geliked door 1 persoon

  2. Jaa!! Heel herkenbaar! Er zitten echt grappige gedachtes tussen zoals nummer 20 hahaha! Ik denk als ik op school ben vooral hoe lang de les nog duurt en hoop ik dat er een paar mensen van mijn klas nooit waren komen opdagen bij de les gezien zij elke les standaard een half uur langer laten duren dan normaal.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s