Geen categorie

Waarom iedereen moet gaan snorkelen

100_4884 Dit wordt misschien voor sommige een raar artikel maar ik wil jullie overtuigen om te gaan snorkelen! Ja je hoort het goed! snorkelen! “Zwemmen met een buis in je mond”, zoals sommige zeggen. Wel, sinds 2 jaar ga ik al elke zomervakantie snorkelen in Spanje samen met mijn zus. Het is begonnen als een impulsieve aankoop in een plaatselijk winkeltje. “papa, mag ik een snorkel kopen?”… “wat ga je dan met die snorkel doen?”… “euhm snorkelen natuurlijk!”, waarop mijn zus riep dat ze er ook 1 wou. We kregen allebei onze snorkel en daar stonden we dan. Wat nu gedaan?

100_4889
zomer 2014

Ik was degene die het als eerste wou uittesten en dat was misschien achteraf gezien ook niet zo’n goed idee. Niemand had me gezegd dat het de bedoeling was om “die buis” boven water te houden :p Ja ik kan jullie verzekeren, zeewater smaakt niet zo lekker! Maar na enkele keren proberen ging het wel goed. Er waren wel nog enkele kleine probleempjes zoals water in de duikbril ofzo maar dat gebeurde niet zo vaak gelukkig! Aqaba-Iordania Eenmaal je alles onder controle hebt bevindt je jou in een magische onderwaterwereld. Je hoort helemaal niets onder water en je komt ogen te kort om de omgeving te verkennen. De vissen zwemmen onder je en langs je heen. (opgelet: wel niet voor mensen die bang zijn van vissen šŸ˜‰ ) Dus ik raad iedereen aan op eens te gaan snorkelen! Het werkt heel rustgevend en je komt echt in een hele ander wereld terecht. Een hele leuke belevenis! Groetjes lana xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s