Geen categorie

Zou jij liever…

tumblr_mtl552APSk1s367ulo1_500 Dit is echt 1 van de leukste artikels vind ik persoonlijk. Niet alleen om zelf in te vullen maar ik vind het ook leuk om te lezen bij andere blogs. Dus vandaag voor jullie een zou jij liever… artikel

! iets in het verleden willen veranderen of een blik werpen op de toekomst  euhmm.. dit is direct een moeilijke maar ik denk toch dat ik voor het verleden zou gaan. Er is wel niet direct iets waarvan ik zeg dat wil veranderen maar mijn toekomst moet ik nog opbouwen en die zou ik daardoor niet willen laten beïnvloeden. parachute springen of duiken Duiken! Door mijn hoogtevrees denk ik dat het geen goed idee zou zijn om parachute te gaan springen :p Duiken zou ik wel graag eens doen, ik ga nu wel al snorkelen in Spanje en ik denk wel dat ik ooit eens ga proberen te duiken. Zwemmen tussen de visjes in de zee 😉 nooit meer chocolade eten of nooit meer frietjes Nooit meer chocolade. Ik ben nu eigenlijk ook al niet zo’n grote fan van chocolade. En het zou maar heel raar zijn als je als belg geen frietjes moogt eten. 10 huisdieren of geen 1 10 huisdieren, ik ben echt een grote dierenvriend dus ik zou dat niet erg vinden. Hoe meer beestjes, hoe beter :p blind of doof zijn? Het lijkt me beide echt verschrikkelijk, maar ik zou voor blind gaan. Zoals iedereen nu al weet ik ben ik echt verslaafd aan muziek en ik zou niet kunnen leven zonder muziek. Dus doof zijn zou echt mijn dood zijn maar blind zijn zou ik toch ook niet leuk vinden. Het zou echt verschrikkelijk zijn dat ik de wereld niet meer met mijn eigen ogen zou kunnen zien. weten hoe de wereld vergaat of weten wanneer de wereld vergaat? Hoe de wereld vergaat, ik heb geen behoefte om te weten wanneer alles op zijn einde zal lopen. Het zou me zelfs een beangstigend gevoel geven en ik zou de laatste dagen alleen maar bang zijn. Dus geef mij dan maar de manier waarop de wereld vergaat! gewild zijn of nodig zijn? Nodig zijn! Gewild zijn vind ik zo’n raar woord en ik zou het ook niet fijn vinden. Het zou veel leuker zijn als mensen me nodig zouden moeten hebben en natuurlijk sta ik dan voor hen klaar! zo dit was het weer, hopelijk vonden jullie het leuk! Groetjes lana xxx

2 gedachten over “Zou jij liever…”

  1. Oeh moeilijke vragen! Ik zou toch voor doof gaan. Het idee dat je nooit je kinderen of klein kinderen zou kunnen zien, lijkt me vreselijk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s