Geen categorie

Back from spain!!!

2015-04-06 15.15.52

Vandaag om 9 uur ben ik weer toegekomen in België. De 10 dagen Spanje zitten er weer op dus kan ik mij weer volop concentreren op het bloggen. Voor de vakantie had ik beloofd om elke dag iets te posten maar er is iets mis gegaan waardoor mijn laatste artikel dateert van 7 april. Mijn excuses hiervoor, het internet in Spanje was te traag om het nog te kunnen fixen. Ik ben nu volop bezig met alle verloren artikels in te halen en er komen ook nog heel veel verslagen van mijn Spanje reis. Het zal wel op een trager tempo zijn want ik ben best wel uitgeput van de reis maar geen nood! de artikels zullen snel weer verschijnen en mijn dolle avonturen in Spanje. Groetjes Lana xxx

2 gedachten over “Back from spain!!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s