Geen categorie

Zaterdag 4 april #spanjereis

Zaterdag 4 april was een redelijk vermoeiende dag, We hadden net 14 uur in de bus gezetten en slapen lukte al niet goed bij mij. Vervolgens gingen we een bezoek brengen aan Gerona, dat was om ongeveer 11 uur. Gerona is een klein gezellig stadje en het was er ook mooi weer. We kregen direct enkele uren vrije tijd en daar maakte we goed gebruik van. Eerst gingen we iets eten op een terrasje en vervolgens hebben wat gewandeld door de smalle straatjes. Er speelde ook een fanfare op het plein en daar zijn we ook even naar blijven kijken. Toen zijn we door gereden naar het hotel dat zich bevind in Malgrat de mar, dat was ongeveer nog één uur rijden. Dan hebben we alles uitgepakt en kregen we weer wat vrije tijd tot aan het avondmaal. We zijn de omgeving wat gaan verkennen en ik merkte al snel dat ik graag vertroefde op de dijk. Ik vind het heel gezellig om daar te stappen langs winkeltjes met de zon op je huid. Het gezelschap zorgt ook een groot deel voor deze sfeer 😉

Groetjes Lana xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s