Geen categorie

Nieuw jaar en examens

kitten-2965641_1920

De feestdagen zijn alweer voorbij gevlogen en de werkelijkheid sijpelt door dat 2017 al voorbij is en er weer een nieuw jaar begonnen is. Ik wil jullie dan graag ook een heel fijn 2018 wensen en dat al jullie wensen mogen uit komen in 2018. Voor mij is alles heel snel voorbij gevolgen. De kerstperiode was niet enkel een periode van kerstsfeer en feest maar ook van studeren. In januari beginnen de examens en dan staat er al weer een stageperiode voor de deur. Ik kan jullie verzekeren dat het nog een heel druk jaar gaat worden.

Met pijn in mijn hart heb ik mijn blog een beetje verwaarloosd de laatste maanden. Dit vanwege de studies en andere prioriteiten. Ik besef dat ik in 2018 veel minder tijd ga hebben voor mijn blog maar ik wil er nog steeds energie in steken. Daarom kan ik jullie verzekeren dat er ook in 2018 artikels zullen blijven verschijnen op Blue Sparkles. Ik begin 8 januari met de examens en eindig op 26 januari. Vanaf dan kunnen jullie weer artikels verwachten.

EEN FIJN 2018!!!

Groetjes Lana

 

Een gedachte over “Nieuw jaar en examens”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s