Geen categorie

Verschillende soorten genres op Netflix #hack

netflix hack
Ik kan mezelf wel een frequente netflixgebruiker noemen. Zowel films als series passeren regelmatif de revue bij mij. Het liefst kijk ik naar een typisch girly girly serie of een psychologische thriller. Een film of een serie waarbij er ineens een enorme ommekeer ontstaat of waar je op het einde denkt: “wow dat had ik niet verwacht!”
Het zoeken van de juiste films en series op genre vind ik dan weer een nadeel bij netflix. Je krijgt altijd dezelfde films te zien omdat netflix een profiel samenstelt van jou als kijker. Alle films en series die voorgesteld worden aan jou zijn films die je misschien interessant zou vinden of films die trending zijn. Ik heb dus al een tijdje de nood om echt alle films van een genre te zien of om veel specifieker te zoeken bij een genre. Nu kwam ik deze hack tegen op het internet en wou ik die graag delen met jullie.

Elk genre heeft een bepaalde code, zoals disney musicals dit is 59433. Door deze code weet netflix welk genre je graag wilt zien. In deze lijst vind je alle genres die er zijn. Het enigste wat je moet doen is op het genre drukken en dan word je automatisch doorverbonden met jouw netflixaccount.

Kende jij deze netflixhack al?

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

10 gedachten over “Verschillende soorten genres op Netflix #hack”

  1. Nee kende ik nog niet! Hartstikke handig! Wij zijn fervente netflixers dus dit komt zeker van pas!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s