Lifestyle

partnerschap met bol.com, wat houdt dit in?

bol.com_logo

Sinds kort heb ik een partnerschap afgesloten met bol.com. Ik weet dat er heel veel roddels de wereld in zijn en wil graag wat duidelijkheid scheppen met mijn lezers. Heel veel mensen zijn niet akkoord met de manier waarop bloggers geld verdienen en ik kan daar goed in komen. Bij mij persoonlijk spreek ik dan ook niet van duizend euro per maand maar eerder 20 euro per jaar. Het geld dat ik er insteek is dus veeeeeel meer dan wat ik eruit haal. Maar daar draait het voor mij niet om. Daarom dit artikel zodat jullie weten wat het juist inhoudt.

Heel simpel gezegd, een partnerschap met bol.com wilt zeggen: ik maak “reclame” voor bol inruil daarvoor krijg ik een klein percentje. Je kan reclame maken op verschillende manieren: een link naar een product of reclame op de site.
Ik heb een kleine advertentie in mijn zijbalk staan en soms gebruik ik een linkje. De advertentie werkt als volgt: per persoon die op mijn advertentie drukt en iets koopt krijg ik een klein percentje. Dit wilt niet zeggen dat jij meer moet betalen voor het product. Dat is een roddel die de wereld uit moet. Het is exact dezelfde prijs. Bij een linkje werkt dit exact hetzelfde. Ik vind een linkje persoonlijk veel handiger, dit bespaart jou tijd om het product te zoeken. Ik plaats ook enkel als ik het linkje nuttig vind.

Bij elk artikel vermeld ik ook telkens wanneer ik gebruik maak van deze linkjes. Heb je nog vragen? Laat het mij gerust weten!

Wil je graag nog iets bestellen op bol.com en mij een percentje gunnen? klik dan even op deze link. 🙂

Groetjes Lana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s