printtable

Maandelijke Self-care planner

Waarom onze maandelijkse self-care planner aanschaffen? Simpelweg omdat het een waardevolle metgezel is op je reis naar zelfontwikkeling en welzijn. Met dagelijkse en wekelijkse reflectiemomenten, biedt deze planner je de mogelijkheid om bewust en doelgericht te werken aan je persoonlijke groei.

Elke dag, elke week en elke maand heb je de gelegenheid om even stil te staan bij je gedachten, gevoelens en doelen. Door regelmatig te reflecteren, kun je de focus behouden, obstakels overwinnen en successen vieren.

Aan het einde van de maand, wanneer je terugkijkt op alle gemaakte notities en reflecties, zul je de vooruitgang en groei zien die je hebt doorgemaakt. Het stelt je in staat om bewuster keuzes te maken en doelen te stellen die aansluiten bij je ware verlangens.

Bovendien heb ik ruimte gecreëerd voor affirmaties en staan er een heleboel leuke vragen aan jezelf. We geloven dat zelfliefde en zelfinzicht de basis vormen voor een gelukkig en vervuld leven. Deze planner helpt je bij het cultiveren van positieve gedachten en het ontdekken van de diepere lagen van jezelf.

Dus waarom zou je mijn maandelijkse self-care planner kopen? Omdat het een krachtige tool is om je leven te verrijken, je te helpen groeien en jezelf beter te begrijpen. Neem de stap naar een leven vol zelfzorg en welzijn en haal de planner vandaag nog in mijn Etsy-shop. Klik op de onderstaande link om de jouwe te bestellen en je reis naar een gelukkiger, gezonder en meer gebalanceerd leven te beginnen.

Link naar de planner: klik hier

Inhoud van de maandelijkse self-care planner:

  • Dagelijkse reflectiemoment (inclusief watertracker, slaaptracker en moodtracker)
  • Wekelijkse reflectiemomenten (inclusief een gewoontetracker)
  • Maandelijks reflectiemoment
  • Positieve affirmatie pagina (met uitleg hoe je zelf affirmaties maakt)
  • Vragen aan mezelf

De planner bevat 46 pagina’s en kan online of op papier gebruikt worden. Na aankoop ontvang je een PDF en GEEN fysiek artikel.

Plaats een reactie