Geen categorie

Te vroeg voor kerstliedjes?

tumblr_ktsxz3F2KF1qa1f2go1_1280
Ik kan toch niet de enigste zijn die het warm krijgt van kerstliedjes en direct zin heeft in de feestdagen?
Meestal luister ik al vanaf oktober naar kerstmuziek om mij “mentaal” te voorbereiden op de feestdagen.

Ja ik weet het, het is nog een tijdje eer het kerst is maar ik vind het kerstgevoel super fijn! Wanneer ik aan kerst denk zie ik direct kalkoenen, kerstbomen, lichtjes, warmte, kerstshopping, sneeuw… Ook is het zeer fijn om kerstfilms te kijken wanneer het lekker koud buiten is. Meestal begin ik daar wel pas mee in december.

Nu dit jaar vroeg ik mij af of ik de enigste ben die zo uit kijkt naar deze periode?
Is er iemand van jullie die ook al zo vroeg begint met het kerstgevoel op te wakkeren?
En wat doen jullie dan?
Ik kijk er al naar uit om jullie binnenkort mee te nemen in mijn kerstavontuur.
Dan zullen er natuurlijk een hele boel kerstartikels online komen zodat ik jullie kan voorbereiden op een fijne kerst!

Rond de kerstperiode werk ik ook meestal rond bepaalde goede doelen die zich inzetten voor mensen die zich geen goede kerst kunnen veroorloven.
Natuurlijk schrijf ik hier ook wat artikels over binnenkort.
Ik zou jullie ook graag willen aanzetten om jullie steentje bij te dragen maar dit is een vrijblijvende keuze natuurlijk!
Binnenkort meer.
Groetjes Lana xxx

5 gedachten over “Te vroeg voor kerstliedjes?”

 1. Bedankt voor je like op mijn blog. Super leuk! Ik ben ook al heel vroeg in de kerststemming. Als de dagen kouder worden, het buiten rapper donker wordt en de dekentjes weer worden bovengehaald ben ik het gelukkigst. Dat het maar snel kerstmis is!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jaaaaaa kerstliedjes!!! Super top gewoon 🙂
  Goede doelen, ja voor dingen in België. Aan goede doelen in het buitenland geef ik niet, omdat hier ook enorm veel mensen in armoede leven. En dan denk ik altijd: begin bij jezelf….

  Geliked door 1 persoon

 3. Nee, je bent niet de enige! Op dit moment luister ik eigenlijk nog geen kerstliedjes, maar dat gaat over een paar weken echt wel weer gebeuren! Waarom zouden we wel zomerliedjes in de winter mogen zingen, maar geen kerstliedjes in de zomer? Ja oké, omdat het bij een bepaald feest hoort etc. But why not, just do it!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s