make up, Review

Mac double fudge #alipstickadaychallenge

mac double fudge aliexpress review

Dag 3 is weer aangebroken en deze keer ben ik gegaan voor een donker rode kleur met een bruine ondertoon. Ik zou deze vooral dragen om naar een feestje te gaan want tijdens de schooldagen draag ik meestal nude kleuren. Buiten het feit dat het een redelijk felle kleur is ben ik er wel fan van. Vroeger had ik een hekel aan rode lippenstift omdat dit zo streng oogde volgens mij, maar nu draag ik veel vaker rood dan roos. Rood geeft je ook direct een volwassener look.

mac double fudge

Aanbrengen is hetzelfde als de vorige 2 reviews. In het begin is het redelijk droog maar wanneer je hem al een paar keer gebruikt hebt wordt dit soepeler. Mijn probleem bij felle kleuren is meestal het aanbrengen maar dat is gewoon mijn eigen fout. De lippenstift blijft lang zitten, al moet je na een etentje wel even de binnenste rand van jouw lip bijwerken.
Het resultaat van deze lippenstift is een mooie 8/10

Groetjes Lana xxx

5 gedachten over “Mac double fudge #alipstickadaychallenge”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s