Lifestyle

My hair horror story

my hair horror story
omdat ik niet van plan was hier een artikel over te schrijven heb ik mijn voor en na foto van snapchat moeten halen

Een tijdje geleden konden jullie op mijn blog lezen hoe blij ik was met het feit dat ik mijn haar zelf geblondeerd had. Ik vertelde jullie dat ik graag nog een stapje lichter wou gaan en dat ik dan helemaal tevreden zou zijn… wel dat deed ik…
Ik blondeerde mijn haar opnieuw met het gevolg dat mijn haar geel tot oranje uitsloeg. Daarvoor zat er al een warme oranje schijn in maar nu was het echt de hel!
Ik liep de dagen daarna de hele tijd met een pet rond om het resultaat zoveel mogelijk te verbergen. Ik ging raad vragen bij een vriendin die gestudeerd heeft voor kapper en zij wou mijn haar helpen te herstellen. 2 dagen daarna kon ik al langs gaan en was mijn haar terug inorde.
Ik was nooit van plan om hier een artikel over te schrijven omdat ik mij zo schaamde maar dit is een waarschuwing naar jullie toe. Blonderen is het moeilijkste proces dat er bestaat, jouw haar gaat eerst door verschillende fase waardoor je dit best door de kapper laat doen. Ook wil ik jullie aanraden om de kleuring vooral niet in een goedkope winkel te kopen zoals het kruidvat. (ik kan spreken uit ervaring)

Ik heb mijn lesje geleerd en ik ga vanaf nu altijd naar de kapper!

Hieronder nog even het resultaat van na het herstellen:

lana moyson my hair horror story

Groetjes Lana xxx

14 gedachten over “My hair horror story”

 1. Aiii wat balen zeg!! Ik verf mijn haar ook regelmatig zelf, maar ben donkerblond van mezelf en heb het iets lichter geverfd. Dit gaat prima, maar echt blonderen is dus geen goed idee…

  Geliked door 1 persoon

 2. O ja dat is mij ook wel eens gebeurt. Toen had ik echt het idee dat ik door iedereen bekeken werd.

  Geliked door 1 persoon

 3. ja voor een normaal kleurtje kan je dit best zelf doen maar iets speciaals laat je beter bij de kapper doen. En ik denk dat jz daar wel mooi mee gaat staan met ombre! 🙂

  Like

 4. Ieder haar is anders, maar idd blonderen doe je best bij de kapper. Ik liet mijn haar altijd bij de kapper doen en was toen telkens 90-100 euro kwijt. En dan had ik een kleur die na 3x wassen verwassen en lelijk was. Waar ik ook ging en wat ik ook vroeg. Nu doe ik het zelf met Hema spul en nog nooit zo content van geweest. Beter dan L’Oréal of wat dan ook. Sinds kort was ik mijn haar met shampoo zonder siliconen en dat heeft ook veel gedaan. Van de zomer wil ik een ombre, daarvoor ga ik wel langs mijn kapster gaan 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s