Review

Foto op aluminium

foto op aluminium
Dit is een gesponsord artikel

Mijn eerste samenwerking is een feit en wel met fotoopaluminium.nl Foto op aluminium is een dochterbedrijf van fotocadeau.nl. Dit laatste klonk me al bekend in de oren. Al regelmatig nam ik een kijkje op fotocadeau.nl omdat ze zo’n leuk dingen hebben!

Ik was dan ook direct heel enthousiast over deze samenwerking, ondanks het feit dat ik niet goed wist wat te verwachten. Ik had nog nooit gehoord van een foto op aluminium. Vanop de website kon ik afleiden dat het aluminium zorgt voor een mooi effect op de foto. Na een poosje zoeken welke foto ik wou gebruiken heb ik hem besteld. De afmetingen van de canvas zijn 60×40 en ik kreeg er een ophangsysteem bij zodat ik hem omhoog kon hangen.

IMG_5363

Na een paar daagjes wachten stond de postbode voor de deur met een grote doos. Ik was mijn bestelling al even uit het oog verloren waardoor ik niet direct wist wat het was. Toen ik het openmaakte was ik natuurlijk heel blij en wou ik hem direct ophangen. Het ophangen was een heel klusje, er zat geen handleiding bij waardoor ik het aanhangsysteem er niet aan bevestigd kreeg. Maar dat kan ook aan mij liggen omdat ik niet zo handig ben met zo’n dingen!
Op basis van kwaliteit ben ik zeer tevreden, het aluminium heeft een mooi effect op de foto alleen had ik beter rekening moeten houden met de kwaliteit van mijn huidige foto. Door de mindere kwaliteit van de foto kan het van dicht bij nogal pixelachtig lijken. Het ophangsysteem is dan weer voor mij een minpuntje maar dat kan volledig aan mij liggen 😉
Voor de prijs zou je iets van een 50 euro moeten betalen maar dat is het echt waard als je naar de kwaliteit kijkt!
Ik zou jullie wel aanraden om een foto te kiezen met hele goede kwaliteit.

Ik zou dit product een 7/10 geven en indien jullie nog vragen hebben over het product kan je deze altijd stellen in de reacties!

Groetjes Lana xxx

7 gedachten over “Foto op aluminium”

  1. Heb ook eentje op aluminium, mooi hè? Geeft net dat beetje extra vind ik.

    Like

  2. Wauw dat ziet er speciaal uit. Ik heb al op hout laten afdrukken en dat geeft een zacht effect maar op aluminium is misschien beter voor in de keuken kwestie van stoom?

    Like

  3. Leuke foto heb je uitgekozen! Een paar weken geleden heb ik ook een foto op aluminium besteld, alleen had ik zelf niet echt een probleem met het ophangsysteem.. Wel leuk een persoonlijke foto 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s