Review

Envie Charlott’ bikini collectie

Envie
Dit is een gesponsord artikel

Ik mocht voor het bedrijf Envie een product uit hun collectie kiezen en ik koos voor deze mooie (zeg maar fel) roze bikini. Roos omdat dat nu eenmaal een hele mooie kleur is, hoe feller hoe beter en een bikini omdat de zomer alweer voor de deur staat! Het kiezen was een hele klus want Envie heeft verschillende collecties met verschillende smaken, kleuren en leeftijden. De merken waarmee ze samenwerken zijn: Jenny lane, Charlott’, Little miss captain, miss captain en trend miss captain.
Jenny lane richt zich op juwelen, Charlott’ op lingerie en swimwear, Little mis captain is dan weer kleding voor de jongeren, terwijl miss captain en trend zich richten op de volwassen vrouw. Al deze collecties kun je bekijken via hun site MAAR je kunt die niet zomaar bestellen via de site. Envie is een bedrijf dat homeparties organiseert, dit houdt dus in dat jij het bedrijf contacteert met de vraag of ze bij jou een homeparty willen komen organiseren. Hier hangen geen kosten aan vast voor jou, je kunt er zelfs iets mee winnen! Wanneer jouw gasten kopen voor een bepaald bedrag krijg jij een cadeaubon die je zelf kan spenderen.

envie charlott' bikini

Mijn bikini komt uit de Charlott’ bikini collectie. Charlott’ is een Frans merk dus let wel even op tijdens het kopen van de bikini. Je kunt even gaan kijken bij het etiket van bikini’s die je in jouw kast hebt liggen, want hier staan normaal 3 maten op en dan moet je even kijken bij de Franse maat.
Ik heb normaal een maat 38 en in deze bikini wordt dat een maat 40, dus je moet 1 maat groter nemen dan de oorspronkelijke maat.

envie charlott' bikini

De bikinitop is voorgevormd en van stevig materiaal.
Doordat hij voorgevormd is, geeft het ook een stevigheid aan de borsten die ik wel belangrijk vind in een bikini.
Toen ik de foto zag in de catalogus dacht ik dat het een veel dunner stof ging zijn maar dat is dus helemaal niet het geval!
Qua kleur van de bikini ben ik helemaal tevreden want het is echt fel roos en i love pink! De versieringen op de bikini vind ik leuke accenten, vooral het hangertje in de vorm van een c.
Voor degene die het graag willen weten, de bikinitop bestaat uit 68% polyester, 17% polyurethane, 10% elastane, 5% polyamide.

envie charlott' bikini

Het bikinibroekje heeft de vorm van hipsterondergoed. Aan de achterkant van het broekje komen dezelfde versieringen terug zoals je op de bikinitop kan zien. Het bikinibroekje bevat ook een klein zakje iets waar ik heel enthousiast over was. Niet omdat ik zo graag bikinibroekjes draag met zakjes, maar omdat ik dat nog nooit had gezien! Het kan compleet aan mij liggen maar ik vind het wel iets leuks hebben.
Het broekje bestaat uit 60% polyester, 27% polyamide en 13% elastane.

Ik ben heel tevreden over deze bikini. Ik heb hem ondertussen al een paar keer aangehad maar ik ben er nog niet mee in het water geweest, dus daarover kan ik niet oordelen. De prijzen van de bikini’s zijn wel aan de duurdere kant, maar dat merk je echt wel aan het materiaal. Dit lijkt me echt wel een bikini waar je jaren mee kunt doen. Mijn meeste bikini’s gaan 1 a 2 jaar mee en die kosten rond de 30 euro, dus ik hoop dat deze dan ook veel langer meegaat.
De kleur is echt helemaal top voor mensen die houden van roos! Indien je het niet zo hebt voor roos kan je nog altijd eens gaan kijken in de collectie!

Indien je nog vragen hebt over dit product of het bedrijf mag je het me altijd laten weten in de reacties!

De collectie met mijn bikini: klik hier
De facebookpagina: klik hier

Groetjes Lana xxx

9 gedachten over “Envie Charlott’ bikini collectie”

  1. Moooie kleur! Gaat mij totaal niet staan denk ik, omdat ik zo bleekjes ben. Ik koop ze meestal bij de h&m. Niet te duur en ik wil het jaar erop toch weer een nieuwe. Dus daarom wil ik ook niet zoveel uitgeven. Maar kan me voorstellen dat je wel een duidelijk verschil in kwaliteit merkt!!

    Like

  2. Prachtige bikini en mooie kleur. Wel jammer dat je ‘m niet gewoon kunt kopen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s