Review

Mijn haar routine

mijn haar routine blue sparkles lana moyson

Door mijn geblondeerd haar heeft mijn haar extra verzorging nodig. Dit zorgt ervoor dat “even” mijn haar wassen niet echt “even” gebeurd. Ik laat jullie vandaag zien welke producten ik gebruik en wat ik ervan vind.

mijn haar routine blue sparkles lana moyson

Zilvershampoo kruidvat
Als eerste gebruik ik mijn zilvershampoo. Deze dient om de gele gloed uit mijn haar te halen en er mooie blonde lokken van te maken. Het is een gewone shampoo van het kruidvat. Alleen voor mijn zilvershampoo hecht ik niet zoveel belang aan het merk omdat ik deze toch alleen maar gebruik wanneer mijn haar juist gekleurd is of wanneer mijn kleur begint te veranderen. (door de zon ofzo)

Gliss kur total repair
Mijn shampoo verschilt altijd. Het enigste wat ik belangrijk vind in een shampoo is dat het een herstellend effect heeft. Mijn haar is zeer beschadigd door het blonderen waardoor verzorging extra belangrijk is. Voor het blonderen was de conditie van mijn haar al niet optimaal dus dit is echt wel een belangrijk puntje.

Daily defense/ Dove oxygen
Dan gebruik ik een haarmaskertje. Momenteel gebruik ik de daily defense die niet enkel heerlijk ruikt maar ook nog een heel zacht effect meegeeft. Mijn andere favoriet is de dove oxygen. Deze heeft ook een heel zacht effect maar is echt wel snel op wanneer je lang haar hebt zoals mij. Daarom heb ik momenteel een hele voorraad.

Hair anti tangle spray
Na het wassen zit mijn haar vol met knoppen en is het echt een hel om het te kammen. Daarom gebruik ik een tangle spray. Het merk maak voor mij niet zoveel uit maar ik ben zeer tevreden van deze spray. Hij ruikt ongelofelijk lekker en na even intrekken is het goed kambaar.

Groetjes Lana xxx

6 gedachten over “Mijn haar routine”

  1. Ik heb ook geblondeerd haar, en inderdaad… je haar wassen gebeurt niet zomaar in 1-2-3 😦 Mijn haar zit ook altijd vol knopen na het wassen, verschrikkelijk! Dus, die Hair anti tangle spray vind ik wel interessant, van welk merk is het? Dat kon ik niet goed zien op de foto 🙂 Ook van Kruidvat? x

    Geliked door 1 persoon

  2. die haarolie van kruidvat is dat die met argon in? Ik heb die thuis maar mijn haar wordt daar zeer snel vettig van 😮 en ja de conditioner van yves rocher is ook echt wel goed 🙂

    Like

  3. Ik gebruik op mijn gekleurd haar en geblondeerde ombre een sulfaten- en parabeenvrije shampoo en conditioner van Yves Rocher en elke dag 3 pompjes haarolie van Kruidvat. Werkt perfect. Geen droge punten en vooral geen gedoe

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s