make up, Review

Willy Wonka the chocolate factor X Revolution

Vandaag neem ik je mee op een reis door de zoete wereld van make-up, geïnspireerd op een tijdloze filmklassieker. We hebben het over Willy Wonka’s Chocolate Factory. Deze limited edition collectie omvat een oogschaduwpalet met rijke bruine tinten, een lipgloss die je lippen laat glanzen als snoepjes, een highlighter om je te laten stralen als een gouden ticket en een blush die je wangen een subtiele blos geeft. Maar dat is niet alles – we gaan een stap verder en creëren een oogverblindende look met behulp van de glinsterende gouden tinten uit het oogschaduwpalet. Dus, bereid je samen met mij voor om te smelten voor deze magische collectie terwijl ik je meeneem op een reis door onze Willy Wonka-geïnspireerde make-upavontuur!

Unboxing

(video)

Het oogschaduwpallet

De collectie bevat een mooi oogschaduw pallet met een vijftien kleuren waarvan 7 shimmers en de rest is matt. De kleuren zijn heel naturel en aan de bruin/gouden kant, wat een verwijzing is naar het gouden ticket. De verpakking van het oogschaduwpallet is een gouden ticket. Heel leuk gevonden. De verpakking is gewoon van harde karton wat iets “goedkoper” oogt en minder lang houdbaar is dan andere materialen. Dit komt echter wel vaker voor bij Revolution make-up. Tot nu toe heb ik nog geen grote problemen gehad met hun verpakkingen. De shimmers zijn heel mooi gepigmenteerd en ideaal voor herfstige ooglooks. Als het aankomt op de matte kleuren dan zijn die iets minder gepigmenteerd. Op zich is dit niet een groot probleem aangezien de matte kleuren vaak gebruikt worden om andere kleuren te vervagen of in te blenden. Een matte ooglook van dit palletje maken raad ik dus zeker niet aan. Als je niet met de shimmers wilt werken zijn er beter opties voor jou.

Ik heb bovenstaande ooglook gecreëerd met het palletje. Een golden eye look, ideal in het thema van het gouden ticket. Het goud is heel fel en heel goed gepigmenteerd. Let hiermee op want niet iedereen komt hier mee weg. Wil je graag de ooglook namaken? Dan kan je de tutorial hieronder even bekijken.

Highlighter

De highlighter is goudkleurig en laat een mooie gloed op het gelaat achter. Persoonlijk vind ik de highlighter een beetje te fel.

Lipgloss

De lipgloss is heel voedend en blijft ook lang zitten. Er zit geen kleur in de lipgloss waardoor hij perfect bij elke look past.

Blush

De blush is een mooie roze/peach kleur. Je hebt niet veel product nodig om direct een mooie gloed te hebben.

Wat vind jij van deze collectie?

Plaats een reactie