Lifestyle

Mijn ergste date ooit! #ilke

14159888_561945297322575_2112387113_n

Zoals ik beloofd had ging ik Ilke haar kant ook posten, en hier is hij!
Enjoy zou ik zeggen šŸ™‚
Hey iedereen

Ik ben Ilke, een vriendin van Lana (Lalapoo…) en ik was erbij tijdens haar “horror date” zoals zij het noemde. Het is wel al een aantal jaar geleden dus ik herinner me niet alles meer maar ik ga proberen jullie mijn kant van de “date” mee te geven.

Normaal gezien gingen Lana en ik winkelen in het winkelcentrum (alleen…) maar een dag of 2 op voorhand vroeg ze me dus ineens of er ook een jongen mee mocht.
Hij had zitten aandringen en ze zei dat ze wel eens een date met hem zou willen proberen maar gewoon niet helemaal alleen dus ik moest mee. Ik had er niet bepaald zin in eerst want nou ja… third wheel… maar ik deed het toch.
Lana en ik hadden al even eerder afgesproken in het winkelcentrum en waren al een beetje gaan rondkijken tot hij zei dat hij er was. Eerst zei ze gewoon tegen hem dat we hem niet vonden. Ze had niet zo echt zin in de date omdat hij zichzelf had uitgenodigd.
Na veel aandringen van zijn kant ‘vonden’ we hem dan toch en ik liep een beetje meer voor hen zodat ze even de tijd hadden om te praten en elkaar beter te leren kennen maar na een tijdje had ik door dat Lana wel heel zwijgzaam was. Ze negeerde hem zelfs gewoon. (Zie Lana’s kant)
We begonnen dan te winkelen en hij was de hele tijd met ons beiden aan het proberen flirten. Jup, allebei tegelijk… en in de winkels vroeg hij constant of hij iets moest kopen voor ons. Zo irritant dat ik het na een tijd gewoon opgegeven heb en de winkel gewoon buiten gegaan ben.
Tijdens de middag gingen we even iets eten in een restaurantje daar. Hij zei me constant dat ik mij pet moest afzetten en dat ik mooi was en hij mijn ogen wou kunnen zien enz… daarna wou ik mijn pet dus al zeker niet meer afzetten. Lana en ik praatten vooral met elkaar en probeerden hem zoveel mogelijk te negeren.
We gingen verder met shoppen en hetzelfde verhaaltje gebeurde. Bij sommige winkels bleef ik buiten staan (aka Bart Smit) en bij andere bleef Lana buiten staan. Op een bepaald moment heeft hij tegen Lana gezegd dat ik de looks van een model heb maar ook het karakter ervan. Dat zei hij dus tegen zijn date… Toen hij eindelijk ging vertrekken waren we echt blij. Hij heeft nog eens gezongen (zo vals…) en daarna vertrok hij. Lana en ik vonden hem zo eng dat we bleven denken dat hij ergens in het winkelcentrum rondliep om ons te vinden…

Love
Ilke

Volg Lana op Facebook en instagram

Een gedachte over “Mijn ergste date ooit! #ilke”

  1. Oh, wat erg zo’n date! Ik had dit verhaal ook al van jouw kant gelezen. Leuk dat jullie het verhaal van beiden kanten hebben beschreven!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s