Lifestyle

Take me back to…

blue sparkles spanje lana moyson strand

Firestone van Kygo klinkt door de boxen van de radio en ik sluit mijn ogen.
Heel even voel ik weer die warmte op mijn huid, de gezelligheid rondom mij, de spanning in mijn buik en de duizenden gevoelens die ik niet om kan zetten in woorden. Voor éénmaal heb ik het gevoel dat alles vanzelf gaat en dat ik gewoon moet genieten. Genieten van elk moment want voor ik het weet is het weer voorbij.
Ik heb gelachen, ik heb gehuild, ik heb grenzen verlegd maar vooral… ik heb geleefd. Geleefd alsof het mijn laatste dag was. Ik kwam voor situaties te staan waar ik nog nooit voor gestaan had. Nog nooit was ik uit het warme nest genaamd thuis vertrokken.
Ik vertrok met een klein hartje maar kwam terug met een hart vol liefde en herinneringen.

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat ik naar Spanje vertrok.
Het was voor mij echt een once in a lifetime experience.
In dit klein tekstje heb ik proberen te beschrijven hoe ik eraan terug denk.

Groetjes Lana xxx

2 gedachten over “Take me back to…”

  1. Super Lana dat je het gedaan hebt! Het geeft moed voor de volgende ervaring en die herinneringen en dat gevoel vergeet je nooit meer!😊

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s