Review

M.A.C dance with me

mac lippenstift dance with me blue sparkles

Ik was al een tijdje opzoek naar een matte donker rode kleur die lang blijft zitten en makkelijk aan te brengen is. Toen ik in de bijenkorf was besloot ik dus om even te gaan kijken bij mac. Hier kwam er direct een medewerkster naar mij om te vragen of ze mij kon helpen en ik legde haar uit wat ik zocht. Ze raadde mij de dance with me retro matte liquid lipcolour aan. Ik ben niet echt fan van vloeibare lipkleuren maar ik wou dit wel eens proberen.

mac dance with me lana moyson

Over de kleur heb ik niets op te merken. Het is een heel mooie donker rode kleur, en heel puur. In de lippenstiften overheerste het bruin in het rood te hard waardoor ik echt fan ben van deze kleur. Het aanbrengen vind ik minder, het is zeer onhandig waardoor ik altijd een extra penseeltje moet gebruiken en het laat ook gemakkelijk strepen achter. Hoe meer laagjes je gebruikt, hoe donkerder de kleur maar ook hoe meer kans op strepen. Ik heb nog nooit de rand van mijn lippen perfect gekregen met deze lipkleur en dat vind ik zeer spijtig. Dit kan eraan liggen door de vorm van het borsteltje zelf.
Wanneer je de lippenstift aangebracht hebt droogt hij snel op en dat is wel een voordeel, foutjes moet je dus snel corrigeren voor het droog is!
In het begin dacht ik dat het mijn lippen ging uitdrogen door de droge textuur maar dit valt heel goed mee, je merkt amper dat je lippenstift op hebt.
Als je gewoon bent om meer crémerige lippenstiften te gebruiken dan is dit wel een hele aanpassing.

Mijn eindscore van deze lippenstift is een 6,5/10 omdat ik hem echt geweldig vind van kleur maar het is spijtig dat hij niet perfect kan aangebracht worden, waardoor ik hem niet altijd in het dagelijkse leven kan dragen.

Groetjes Lana xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s