Review

Mijn eerste M.A.C. Lipstick: Velvet Teddy

mac velvet puppy lippenstift blue sparkles

Ondertussen heb ik mijn collectie met nog één mogen uitbreiden maar Velvet Teddy was mijn eerste mac lipstick. In dit artikel vertel ik jullie wat ik er van vind en waarom ik zolang gewacht heb om een mac lipstick te kopen.
Ik ga ook even hele leuk dupes vermelden van dit product want natuurlijk past mac niet binnen iedereen zijn budget. Ik kan mij bijvoorbeeld ook niet elke maand een nieuwe mac lipstick veroorloven en dat is bij de meeste student zo denk ik.

Waarom heeft het zolang geduurd?
Persoonlijk droeg ik nooit vaak lippenstift maar dat is de laatste tijd beginnen veranderen. Een vleugje lippenstift kan veel doen aan een outfit. Ook begon ik te merken dat de lippenstiften die ik dan kocht (goedkope merken), niet zo’n geweldige kwaliteit hadden. Ik besefte dat ik heel wat lippenstiften in mijn kast had liggen die geen uurtje overleefden op mijn lippen, en dan is dat zonde van het geld.
Want ook die kleine prijsjes worden samen een grote prijs. Een mac lipstick kost ongeveer 20 euro per lippenstift, maar ik kan er wel veel langer mee doen. Na mijn verjaardag besloot ik dan om eens een winkel binnen te stappen en ik was direct verkocht! Ik hoop dat ik in de toekomst nog een paar lippenstiften kan kopen maar ik ben mij er wel bewust van dat het veel geld is voor make up. Zeker wanneer je nog gewoon een student bent. Ik wil jullie er dan ook op wijzen dat wanneer je echt amper make up draagt dat je zeker niet dure make up moet kopen want dat is zo’n zonde van het geld!

mac velvet puppy

Wat vind ik ervan?
De velvet teddy is een nude bruine kleur en kan je dagelijks dragen. Omdat het winter was vond ik het wel leuk om naar een donkerdere kleur te zoeken ipv nude roze. De lippenstift breng heel gemakkelijk aan en droogt de lippen niet uit.
Een klein nadeeltje is dat het geen etentje overleefd (bij mij toch niet!), wat mijn nieuwe matte lippenstift wel kan. Dit hoeft niet direct ene probleem te zijn want er zijn veel lippenstiften die een etentje niet overleven en dan kan je nog altijd je even gaan opfrissen in de toilet. De lippenstift heeft het typische Mac omhulsel wat heel makkelijk is om mee te nemen.

Leuke dupes:
♥ Rimmel london kate x 03
♥ essence xxxl nude lipgloss soft nude
♥ essence longlasting lipstick 06 barely there

Wat zijn jouw favorieten van mac of andere merken?

Groetjes Lana xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s