Review

MAC burnt violet #alipstickadaychallenge

mac burnt violet a lipstick a day blue sparkles

Vandaag begin ik met een nieuwe challenge: a lipstick a day. Ik had voor het laatst een 12 pack van lippenstiften besteld bij aliexpress en dit leek mij een leuk idee om ze te reviewen. Elke dag draag ik een nieuw kleurtje en deel ik even wat ik hier van vind. Vandaag is het de beurt aan burnt violet een mac replica van de nutcracker collectie. Ik heb voor deze kleur gekozen omdat het een heel mooie paarse kleur met een rode ondertoon heeft. De kleur vind ik persoonlijk ook te fel om te dragen als ik naar school ga dus nu het vakantie is, is dit de perfecte gelegenheid!

mac burnt violet

Ik had schrik voor de geur van de lippenstift. Je kan wel eens voor hebben dat je een lippenstift besteld op aliexpress en dat deze een heel sterke geur heeft. Dit was zeker niet het geval, de lippenstift heeft zelfs een zeer aangename geur. Wanneer het aankomt op het omhulsel ben ik ook zeer tevreden, meestal oogt het zeer fake maar hier is er bijna geen verschil met de originele versie. Het tekentje van mac is er gewoon op gedrukt waardoor ik verwacht dat het na een paar keer gebruiken wel zal vervagen. De onderkant van het omhulsel heeft een matte paarse kleur en de dop een rode kleur, net zoals het origineel.

mac burnt violet blue sparkles

Bij het aanbrengen moet je wel een dubbele laag gebruiken voor een mooie dekking maar ik ken genoeg lippenstiften van dure merken waar dit ook het geval is. Het aanbrengen voelt wel heel droog aan en op de lippen voelt het ook redelijk droog aan daarom best eerst een verzorgende lippenstick te gebruiken. Het heeft wel een heel mooi matte effect en het blijft lang zitten. Het overleeft zelfs een etentje.

Het eindresultaat van deze lippenstift is een 7/10

Groetjes Lana xxx

6 gedachten over “MAC burnt violet #alipstickadaychallenge”

  1. hij was iets van een 18 euro en spijtig genoeg is mijn linkje niet meer online maar ik laat iets weten als het weer online is!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wauw ik vind de kleur echt mega mooi. Als ik vragen mag hoe duur was deze 12 pack? En hoe heb je hem gevonden op aliexpres?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s