Geen categorie

Ik mis je, kleine Lana

kleine lana moyson

Voor het laatst was ik oude beelden aan het terugkijken samen met mijn papa en ik besefte: “ik word oud…”. Wanneer je begint uit te rekenen zijn momenten al 10 jaar geleden gebeurd terwijl het zo gisteren leek. Ik kan mijn nog perfect herinneren hoe ik samen met papa naar de lichtjes van de molen keek of hoe ik verdwaalde op het strand van Spanje. Maar ook deze gebeurtenissen zijn ettelijke jaren geleden gebeurd. Het zien van die beelden heeft mij doen beseffen dat je moet genieten van elk moment dat je hebt, want de tijd gaat sneller vooruit dan je denkt. Voor mij lijkt het alsof mijn leven nog maar 10 jaar bezig is, terwijl ik al bijna 18 jaar word. Alles gaat zo snel voorbij, sneller dan je zelf beseft.

IMG_0091
mama & ik

Als ik terugkijk naar die beelden komt er ook heel veel liefde en blijdschap in mij op. Ik ben heel mijn leven omringt geweest met mensen die het beste met mij voorhadden en die alles deden om mij gelukkig te maken. Ik had niet te klagen thuis, ook al moest ik aan tafel blijven zitten tot mijn bord leeg was. Het heeft me wel iets geleerd. Het heeft mij geleerd dat je van sommige dingen meerdere keren moet proeven eer je kan beslissen of je het lust of niet. Maar mama, na 17 jaar lust ik nog steeds geen prei, dus dat heeft niets geholpen 😉
Mijn mama heeft er ook altijd alles aan gedaan om mij dingen te leren eten aan de hand van een stickersysteem, soms wou ik dat het stickersysteem nu nog van toepassing was!

IMG_0072

Ik heb het niet altijd makkelijk gehad op school en dat is zeker geen geheim. Alleen snap ik de redenen niet. Ik kijk naar die beelden en zie een levendig, gelukkig meisje staan. Zij is niet dik, zij is niet stom, zij is niet achterlijk, ze is wie ze is! Sommige kinderen hebben het daar moeilijk mee om mensen te accepteren om hoe ze zijn en dat besef ik na al die jaren. Ik heb zoveel liefde voor mini-me dat ik nu besef dat alles wat die pesters zeiden dat het onzin was. Mensen kunnen hard zijn, maar het is daarom niet de waarheid, onthou dat!

DANK U OM ER ALTIJD VOOR MIJ TE ZIJN!

Groetjes lana xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s