make up, Review

Primark shoplog

primark shoplog

Woensdag ben ik samen met een vriendin naar Gent gegaan. Elke keer wanneer ik naar Gent ga moet ik wel eens binnen springen in de Primark. Ze hebben daar altijd wel iets wat ik “nodig” heb of iets wat ik gewoon geweldig vind! In dit blog ga ik jullie laten zien wat ik gekocht heb in het cosmetica gedeelte. Onder elk product ga ik een korte review weergeven.

Beauty Blenders

beauty blender primark

Mijn vorige beauty blender is op een onverklaarbare wijze ineens verdwenen dus ik had dringend een nieuwe nodig. Ik zag deze 2 liggen voor maar 2 euro, dus ik nam ze mee. Mijn vorige beauty blender kwam uit het kruidvat en die nam altijd heel wat foundation op waardoor ik al snel 2 pompjes nodig had. Bij deze beauty blenders is dat niet het geval! Voor deze kom ik toe met 1 pompje foundation. Natuurlijk nemen ze nog altijd foundation op, maar veel minder dan die van het kruidvat. Persoonlijk was ik altijd fan van de beauty blender met een achtvorm, maar na vandaag mag de druppelvormige er ook echt zijn! Ze brengen makkelijk aan, al zijn ze in het begin wel wat harder.

2 voor 2 euro

Contour set

contour set primark
Dit contour setje was afgeprijsd en ik wou het wel eens uitproberen. Na het openen maken dacht ik wel even dat de kleuren te donker waren, maar dat valt goed mee als je ze aanbrengt op de huid. Toch een klein minpuntje en dat is de highlighter. Come on primark dit noem ik geen highlighter… De kleur van de highlighter leunt heel dicht tegen mijn eigen huidskleur. Voor het contourwerk gebruik ik de middelste kleur omdat de linkse ook ietjes te donker is voor mij. Ik zou dit setje aanraden voor mensen met een bruinere huid en vergeet niet om een aparte highlighter te kopen!

2 euro voor 1 setje

Tease body mist

tease body spray primark
Dit is het resultaat van de verleidelijke dingen die aan de kassa staan. Wanneer je staat te wachten om te kunnen betalen kijk je eens rond, ruik je aan van alles en ja… ik vond dit wel lekker ruiken. Het kwam dus in mijn mandje terecht en ik heb er nog steeds geen spijt van! Het is een zoetige geur die niet te overheersend is.

3,50 euro

Rose gold brush

rose gold primark brush
Ik hou echt enorm veel van spullen die rose gold zijn en ik was al langer op zoek naar een hele grote make up borstel dus deze moest ik gewoon meenemen. Hij voetl heel zacht aan maar had een raar geurtje dus ik heb hem eerst heel goed gereinigd eer ik hem gebruikt heb. Meestal gebruik ik hem voor mijn gezicht af te poederen of het geheel even uit te blenden.

4 euro

Groetjes Lana xxx

7 gedachten over “Primark shoplog”

  1. Oké, hier blijkt dus maar weer dat ik nog veel te leren heb over make-up en zo.
    Een beauty blender kende ik helemaal niet.
    Maar het lijkt me wel een super handig dingetje nu 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s