Geen categorie

De grootste fouten over bloggers

workspace-766045_1920

Ik zit ondertussen al een tijdje in de blogwereld en er is dus ook al veel op mijn pad terecht gekomen. Ik heb ook al heel wat dingen gehoord over bloggers waar mijn haar recht van ging staan. Vandaag wil ik graag deze fouten uit de wereld helpen.

1. Alle bloggers zijn vegetarisch/eten zeer gezond
Ik hou enorm van vlees en ik zou dit dan ook niet zomaar kunnen laten. Er zijn ook heel wat ongezonde gerechten die ik graag eens op mijn bord krijg, maar ik probeer er wel een evenwicht in te vinden. Ik denk dat ik hierbij niet enkel voor mezelf spreek maar ook voor andere bloggers.

2. Alle bloggers verdienen geld met bloggen
Niet alle bloggers verdienen geld met bloggen. Beter nog, het is maar een klein deel van alle visje in de zee die geld verdienen met hun blog. Je moet dus zeker geen blog oprichten en ervan uitgaan dat je elke maand een vast bedrag op jouw rekening hebt staan. Heel af en toe word je een benaderd door een bedrijf en staat er hier misschien een kleine vergoeding tegenover. Dit mag dus zeker NIET het doel zijn van een blog! De mensen die hier wel hun geld mee verdienen steken zelf heel wat tijd en geld in hun blog. Soms steek je meer geld in jouw blog dan dat je eruit kan halen.

3. Alle bloggers werken met een imac
Ik zelf werk nog steeds met mijn oude computer (sony) en ik denk niet dat ik snel zal overstappen. Ik ben wel van plan om een nieuwe computer te kopen maar ik ga ervan uit dat ik geen imac nodig heb om een goed blog te schrijven.

4. Alle bloggers hebben een professionele camera
Ik geef wel toe dat het bij de meeste bloggers de bedoeling is om op langere termijn over te schakelen naar een professionelere camera dan een gsmcamera of een minder “goed” model. Persoonlijk gebruik ik nog altijd mijn iphonecamera en dat merk je zeker aan de kwaliteit maar om nu al een duurdere camera aan te schaffen is het nog te vroeg.

5. Bloggers hebben alles op een rijtje
Ik kan jullie vertellen dat mijn leven soms een echte chaos is en dat dit bij andere bloggers ook zeker het geval is. Niemand zijn leven is 100% perfect. Ook niet van al die bloggers die doen blijken alsof alles altijd inorde is.

Welke misverstanden heb jij nog gehoord?

Groetjes Lana xxx

4 gedachten over “De grootste fouten over bloggers”

 1. klopt volledig.
  1. ik eet echt alles. vlees, geen vlees, groenten, geen groenten.
  2. ik steek en meer tijd dan geld in maar eraan verdienen is een droom.
  3. ik heb wel een IMac. tsssss dikke nek hoor ik u denken
  4. een combinatie van matige camera en Iphone leveren ook foto’s op.
  5. alles op een rij? helemaal niet. denk dat er niets is wat ik op een rij kan houden. rommelboel.

  leuk en herkenbaar om te lezen.
  HetLevenVolgensMij

  Like

 2. 1. Ik ben een city blogger, dus geen idee waarom ik vega zou moeten eten?
  2. Ik verdien er helemaal niets aan tot op heden. haha.
  3. Een packerd bell notebook werkt hier goed genoeg voor mij.
  4. Ik maak ook foto’s met mijn telefoon, maar een gevoel voor perspectief helpt wel. soms neemik familie mee met camera en hobby in de fotogfarie.
  5. Rond bloggen gebruik ik wel wat tools om te organisen en heb ik wel een idee van waar ik sta en war ik heen wil. šŸ˜‰

  Rob

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s