Review

De zomer in met all cheap sunglasses

all cheap sunglasses zonnebrillen blue sparkles
Dit is een gesponsord artikel

Net voor ik naar Spanje vertrok mocht ik deze zonnebril uitkiezen van all cheap sunglasses. Het was een hele lastige keuze want ze hebben een boel leuke zonnebrillen! Er zijn verschillende soorten, kleuren en vormen. En het tofste aan de site is de prijs, alle zonnebrillen aan 7,95 euro en een 2de zonnebril aan 6 euro.

all cheap sunglasses blue sparkles

Ik ging voor de San Marino zonnebril voor zowel mannen als vrouwen. Deze zonnebril heeft ronde glazen met een bruine tint. Dit is normaal niet het type zonnebril dat ik neem maar ik wou deze zeker eens uitproberen! De verzendtijd heeft 3 dagen geduurd bij mij dus dat is ook redelijk snel.

De site beschrijft de zonnebril als volgt: ” Deze Retro bruine chique zonnebril met een Gouden montuur en Bruine spiegelglazen kan zowel door dames als heren gedragen worden!” De zonnebril heeft zeker een mooi retro uiterlijk met een goudachtig montuur, alleen de glazen zou ik niet echt omschrijven als spiegelglazen.

2017-07-20 14.49.45

Toen de bril binnen kwam heb ik hem direct gepast en ik stond er helemaal niet mee. Het maakt mijn hoofd heel rond en ik had het gevoel dat de glazen te klein waren. Het was dan misschien toch niet zo’n goed idee om eens voor iets anders te gaan. Gelukkig heb ik hier nog een zusje rond lopen die wel met de bril stond. Zij loopt nu gelukkig rond met de zonnebril.

Wat mij direct opviel is dat de zonnebril heel plastiekerig aanvoelt en dat je er dus niet aan moet gaan trekken en duwen en vooral oppassen waar je hem neerlegt! Ik weet niet of dit het geval is bij alle brillen maar deze voelde toch zo aan. Op zich is dit geen probleem wanneer je opzoek bent naar een zonnebril voor op vakantie want de mijne heeft een hele vakantie overleefd. De glazen van de zonnebril zijn da weer helemaal perfect. Hij zorgt ervoor dat je geen last hebt van de zon zonder heel jouw beeld donker te maken. Wanneer ik door deze zonnebril kijk, kijk ik net door een lichte filter. Alle voordelen van een zonnebril zonder het donkere beeld, geweldig toch?
Voor de rest vind ik hem mijn zus ook echt wel mooi staan en vind ik het enorm spijtig dat hij mij niet staat.

Groetjes Lana xxx

2 gedachten over “De zomer in met all cheap sunglasses”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s