printtable

Gratis daily planner printtable

daily planner blue sparkles

Plannen is nooit iets van mijn beste eigenschappen geweest. In tegendeel zelfs, ik was een grote chaoot. Zelfs nu nog heb ik veel van de chaotische momenten. Dan loopt alles in het honderd en vind ik niets meer terug. Maar van jouw zwaktes moet je altijd een sterkpuntje maken, ik doe dit door allerlei to do listjes en duizenden notitieblokjes. Ik weet dat er onder mijn lezers ook ondernemende vrouwen zijn en vrouwen die net als mij heel chaotisch zijn. Daarom heb ik speciaal voor jullie een gratis daily planner printtable gemaakt. Ik hou echt enorm van printtables dus werd het eens tijd dat ik er zelf een maakte. Dit zal zeker niet de laatste printtable zijn dus als je hier ook zo van houdt, hou mij blog dan zeker in het oog!

De printtable is verkrijgbaar in 2 kleuren blauw en roos. Indien je suggesties hebt voor handige printtables of een leuke aanpassing, laat het mij dan zeker weten in de reacties!

Roze daily planner: belangerijk!

Bestand: roze printtable

Blauwe daily planner:

belangerijk!

Bestand: blauwe printtable

Groetjes Lana

Een gedachte over “Gratis daily planner printtable”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s