DIY, Review

Miss Pixie handmade shop

miss pixie handmade shop blue sparkles

Kennen jullie Miss Pixie al? Miss pixie is een super leuke etsy shop en ze heeft een blog. Zo heb ik Miss Pixie ook leren kennen, via haar blog. Dankzij leuke facebookgroepen leer ik elke dag nieuwe bloggers kennen. En net zoals Stephanie hebben heel wat bloggers naast bloggen nog een hobby. Stephanie maakt dan ook super leuke spulletjes zelf zoals: oorbellen, kettingen, tassen, schriftjes…
Dit weekend stond ze op de markt in Ninove en ik bracht haar een bezoekje. Ik kocht een ketting en een schriftje.

http://misspixiesblog.blogspot.be/

Het schriftje vind ik geweldig vanwege de leuke peter pan quote. Een quote waar ik mij toch heel erg in kan vinden. Ik vind het belangrijk om op te groeien, maar ook nog kinds te blijven. Het is eens goed om een kinderachtig momentje te hebben ook al ben je “volwassen”. Ik ga dit schriftje dus met heel veel plezier volschrijven. Dit schriftje koste 4,50 euro en ik moest geen verzendkosten betalen omdat ik het op de markt kocht 😉

De ketting vind ik heel mooi met het origami effect. Dit is iets wat je meer en meer ziet terug komen bij kettingen. Ik heb gekozen voor het poesje in het zilver. Even was ik aan het twijfelen of ik niet voor goud zou gaan, maar zilver past overal op! Dit is echt een aankoop waar ik verzot op ben. Deze ketting koste 15 euro.

Je kan zelf een kijkje nemen op haar sociale media:

shop
blog
facebook
instagram

Wat vind jij van de zelfgemaakte spulletjes van Miss Pixie?

Groetjes Lana

Een gedachte over “Miss Pixie handmade shop”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s