make up, Review

dragon oogschaduw VS unicorn oogschaduw: deel 1

dragon heart vs unicorn heart i heart make up

Revolution heeft een tijdje geleden 3 collecties uitgebracht: de mermaid, de dragon en de unicorn collectie. Ik ben een enorme fan van unicorn collecties dus deze lagen al direct in mijn mandje. Ik wou graag 2 palletten vergelijken met elkaar dus koos ik ook voor de dragon versie, omdat de mermaid versie mij minder aanstond. Beide palletten zijn verkrijgbaar bij het kruidvat of de boozyshop voor 7,95 euro. Op het einde van het artikel vind je de linkjes naar alle producten.
dragon heart vs unicorn heart i heart make up
Beide palletten zijn zeer compact om mee te nemen. Ze hebben een magnetische sluiting waardoor het dus niet zomaar open gaat in de handtas. Als verpakking hebben ze gebruik gemaakt van harde glanzende karton, wat de eenhoorn en draakvibe goed meegeeft. Op de achterkant van de verpakking zien we een voorstelling van de kleuren en het product is houdbaar tot 12 maanden na opening.

Dragon’s heart

dragon heart vs unicorn heart i heart make up

Ik ben begonnen met het dragon’s heart pallet omdat dit highly pigmented zou zijn en ik wou dit ondervinden. In het pallet vind je allerlei warme kleuren terug die makkelijk te combineren zijn. Er zijn in het pallet ook 2 paarse kleuren en daar wou ik ook zeker iets meedoen. Omdat deze moeilijker te combineren zijn met de warme kleuren heb ik deze gebruikt op mijn waterlijn. Om terug te komen op de pigmentatie: ik vind de pigmentatie prima voor een budgetmerk maar highly pigmented zou ik het niet noemen. Deze pigmentatie is perfect voor het maken van een oogkleur omdat je deze perfect kunt opbouwen tot de gewenste kleur. Voor de glitters gebruik je best even een fixing spray op de borstel vooraf voor de beste pigmentatie. één minpuntje is dat de kleuren geen namen hebben wat het beschrijven moeilijker maakt. Daarom heb ik de kleuren die ik gebruikt heb genummerd.

dragon heart vs unicorn heart i heart make up

Als eerste heb ik de lichtste huidskleur (1) gebruikt en daarmee ben ik in mijn arcadeboog gegaan. Vervolgens heb ik de bruine kleur (2) ook aangebracht in mijn arcadeboog. Je zorgt ervoor dat de 2 kleuren goed in elkaar mengen. Daarna heb ik donker bruine kleur (3) gebruikt en die heb ik aangebracht aan de buitenkant van mijn ooglid.  Nu is het tijd om de glitter aan te brengen, dit is nooit gemakkelijk dus willen we graag een blanco canvas. Waarschijnlijk zijn er al verschillende kleuren oogschaduw op de plaats waar we de glitter willen aanbrengen, dus dit moeten we even fixen. Je neemt een klein kwastje en een heel klein beetje concealer. Dit breng je aan op het deel waar de glitter gaan aanbrengen. Bij de scheiding tussen de concealer en de donkere oogschaduw gaan we dit blenden met onze vinger of een kwastje. Nu is het tijd om de glitter aan te brengen. Zoals ik al vermeld had moet je eerst een beetje fixing spray sprayen op jouw borstel om dan vervolgens de glitter op te nemen. Deze glitter brengen we aan op de binnenkant van ons ooglid. Hoe meer oogschaduw je aanbrengt, hoe opvallender het wordt. Wanneer de glitter is aangebracht breng ik nog een beetje bruine glitter (5) aan op het bruine gedeelte, dit verhoogt het glittergehalte. Als je na deze stap merkt dat het allemaal nog geen mooi geheel is, twijfel dan zeker niet om er nog eens met een blending brush over te gaan.

dragon heart vs unicorn heart i heart make up

Om de look af te maken ben ik nog met een fijn penseeltje en de paarse kleur (6) juist onder mijn waterlijn gegaan. Ik ben super tevreden van dit palletje, ik had zo’n goede kwaliteit nooit verwacht voor de prijs. Ondanks het feit dat ik een super fan ben van revolution, had ik dit niet verwacht. Wanneer je houdt van alledaagse make-up dan is dit palletje het beste geschikt. Buiten de 2 paarse kleuren kan je alles in het dagelijkse leven dragen. Ik heb het gevoel dat ik dit palletje dan ook nog regelmatig ga boven halen. De lippenstift die ik hier gebruikt heb is van mac cosmetics genaamd twig en de wimpers zijn de full look lashes van primark.

Waren al de termen die ik gebruikte ook chinees voor jou? neem dan eens een kijkje op deze site. Hier staan alle make-uptermen uitgelegd.

De producten aanschaffen die ik gebruikt heb?
– dragon’s heart pallet: kruidvat of boozyshop
– full look lashes: primark
– twig lippenstift: mac cosmetics (of wil je deze graag gratis krijgen? doe dan mee met de winactie op mijn instagram: lana_mysn)

In het volgende artikel ga ik de unicorns heart en lippenstift review, stay tuned!

Dit palletje krijgt dan ook 5 sterren van mij omdat ik geen verbeterpuntjes heb. De kleuren horen bij het thema, de pigmentatie is goed en best van al: het niet getest op dieren!

score_

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

17 gedachten over “dragon oogschaduw VS unicorn oogschaduw: deel 1”

  1. het ziet er allemala erg mooi uit en als ik het goed heb, maakt het niet uit welke je koopt

    Like

  2. Leuke namen inderdaad! Gebruik jij altijd alle kleuren uit zo’n pallet of zijn er ook kleuren die je nooit draagt? Soms vind ik kleuren zo heftig haha, maar als je het goed combineert en blend enzo dan kan het waarschijnlijk weer heel mooi zijn ….

    Like

  3. Heel mooi, prachtige kleuren en mooie combinaties. haha eerlijk is eerlijk, ik heb onlangs echt wat termen op moeten zoeken 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s