make up, Review

dragon oogschaduw VS unicorn oogschaduw: deel 2

dragon heart vs unicorn heart i heart make up

Vandaag is het de beurt aan het unicorns heart pallet van i heart revolution. Ondanks het feit dat ik een huge fan ben van eenhoorns sprak het dragon pallet mij meer aan. De reden kan zijn dat in het dragon pallet meer bruikbare kleuren zitten dan in het unicorn pallet. Dit heeft me natuurlijk niet tegen gehouden om een ooglook te maken voor jullie. Ik heb zoveel mogelijk kleuren proberen gebruiken dus het is een kleurrijke look geworden. Dit in combinatie met de pink wish lippenstift van dezelfde collectie.

unicorns heart pallet

Ik ben begonnen met de licht paarse kleur (1) in mijn arcadeboog te blenden. Daarna heb ik de donker paarse kleur (2) aangebracht op de buitenste zijde van mijn ooglid. Zorg ervoor dat het licht paars en donker paars goed in elkaar doorlopen. Dit kan met behulp van een blending brush. Hier zat ik met hetzelfde probleem als bij de dragonlook, mijn ooglid was al bedekt met paarse oogschaduw en voor een glitter heb je een leeg canvas nodig. Ik heb met een fijn borsteltje en een beetje concealer de ruimte vrij gemaakt. Voor het beste effect heb ik eerst mijn borstel nat gemaakt met een fixing spray en dan de glitter. De roze kleur kan je mooi opbouwen. In mijn ooghoek en onder mijn wenkbrauw heb ik de witte kleur gebruikt (naast 4).

IMG_0881

Onder mijn waterlijn heb ik gebruik gemaakt van de blauwe kleur (4). In mijn geval accentueert dit mijn blauwe ogen en maakt dit de ooglook af. Ik ben super blij dat ik deze kleur nog heb uitgeprobeerd want het is zo’n mooie kleur!

IMG_0856
denk het haarbandje even weg 😉

Ik vind ook dit palletje echt wel een aanrader. Het enigste minpuntje is dat dit kleuren zijn die je niet vaak gebruikt in het dagelijkse leven. Als je echt twijfelt tussen dragon’s heart en unicorns heart dan zou ik zeggen kies voor dragon’s heart want dit pallet ga je gewoon veel vaker gebruiken. Ondanks het feit dat de pigmentatie van de glitters in beide palletten niet top zijn, vind ik wel dat de pigmentatie goed is. Je moet niet eerst 3000 keer met jouw borstel de oogschaduw ruïneren eer er kleur op zit en ze zijn mooi op te bouwen.

IMG_0768 Als laatste heb ik de look afgemaakt met de pink wish. Toen ik hem kocht hield ik mijn hart al vast want glitter lippenstiften zijn nooit een go to geweest bij mij. Ik vind ze altijd geweldig om een look mee te maken, maar om in het dagelijkse leven te dragen: NEEN DANK U. Deze lippenstift heb ik dan maar een kans gegeven en al bij al viel hij goed mee. De dekking daar kan ik niets over zeggen want dat is er gewoon niet. Ik denk dan ook niet het echt een lippenstift op zich is maar eerder een liptopper. (je brengt dus eerst een andere kleur aan en dan deze erover). Het effect van de lippenstift was heel natuurlijk, maar de kwaliteit veel minder. Hij veegt snel uit en overleeft echt geen maaltijd. Goed om een look voor op instagram mee te maken maar daar blijft het ook bij. Mag ik het even over de geur hebben??? 😮 Dit was het eerste wat mij opviel, hij ruikt niet zoals alle andere lippenstiften. Als ik de geur moet beschrijven zou ik zeggen zonnecréme met kokosnoot erin… maar ik kan er echt mijn vinger niet op leggen. Iemand die de lippenstift heeft en mij de juiste geur kan geven? Of loop nu allemaal naar het kruidvat en ga ruiken aan de tester. :p

 

Ik geef dit pallet 4 sterren, het zijn heel mooie kleuren maar het vorige pallet is gewoon  veel praktischer.

score-

De lippenstift krijgt 2 sterren voor de leuke naam en de mooie verpakking.

score-

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

Een gedachte over “dragon oogschaduw VS unicorn oogschaduw: deel 2”

  1. Ik heb de Unicorn Hearts ook en vind het echt een zeer goed paletje, zeker voor z’n prijs! Zitten wel veel kleuren in die niet bij m’n oogkleur (groen) passen, maar ’t was zo mooi dat ik het MOEST hebben!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s