Review

Netflix: Riverdale

riverdale netflix

Een populaire mysterie tienerserie is de beste beschrijving voor Riverdale. Mijn zus had de 2 seizoenen al een heel poosje uitgekeken toen ik er pas aan begon. Ik ben iemand die series of films niet kijkt op het moment dat ze hyped zijn. Er is een heel poosje een hele riverdale hype geweest en toen stond het internet vol met riverdale. Een paar maanden ben ik op aanraden van mijn zus er toch aan begonnen. Ik had heel wat vooroordelen van deze serie, het zou een typische tienerserie zijn vol drama en liefde. Al bij al valt dit nog goed mee. Ja het is een tienerserie, ja het zit vol drama en een tikkeltje liefde, maar toch is het niet overdreven.

Riverdale wordt opgeschrikt door de dood van Jason blossom. Jason komt uit een vrij welvarende en bekende familie uit Riverdale. Hij zou samen met zijn zusje Cheryl aan het varen geweest zijn en is uit de boot gevallen. Iets later vinden ze jasons lijk terug aan de oever met een kogel door zijn hoofd. De zaak wordt al snel een moordzaak en een plaatselijk vriendengroepje probeert de zaak op te lossen. Later in het verhaal duikt ineens de zwarte capuchon op en dit zorgt ervoor dat riverdale er een nieuwe moordenaar bij heeft. Ben je benieuwd hoe het afloopt? Kijk dan snel de serie!
Ik kan jullie meedelen dat zowel de moordenaar van Jason (seizoen 1) en de black capuchon (seizoen 2) worden ontmaskert, dus je blijft niet met vragen zitten.

Ik vind het echt wel een aanrader! Daarom krijgt de serie van mij 4 sterren.

score-

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s