Review

Geen idee wat je moet kopen voor jouw kind? neem eens een kijkje naar deze leuke verzamelitems!

child-1864718_1920

Dit artikel bevat partnerlinks!

Sinterklaas, nieuwjaar en kerst komen er weer aan. De zoektocht naar het juiste cadeautje kan weer beginnen. Wat koop je nu voor een kind dat alles al heeft? Ookal heb ik zelf geen kinderen toch is het altijd een hele zoektocht naar een leuk cadeautje voor mijn neefje, nichtje en mijn zus. Die laatste speelt ondertussen al niet meer met speelgoed maar dat maakt de zoektocht niet minder moeilijk. Iets wat altijd leuk is om te geven zijn voorwerpen die ze kunnen verzamelen. Zo kunnen ze tijdens een speciale gelegenheid een item kopen voor hun verzameling of kunnen ze zelf sparen om hun verzameling compleet te maken. Toen ik het volgende persbericht ontving in mijn mailbox werd ik helemaal blij. De items zien er zo leuk uit dat ik wou dat ik zelf nog een kind was.

Lost kittes

image002
4,99 euro

Het eerste item zijn de lost kitties. Lost Kitties zijn poesjes met cattitude: érg eigenwijze katjes die gewoon doen waar ze zin in hebben. Ze zijn dol op avontuur en altijd op zoek naar wat lekkers. Houd de koelkast in de gaten, want voor je het weet is alle vis verdwenen! En zijn ze moe van het spelen? Dan doen ze gewoon een dutje, op je toetsenbord bijvoorbeeld.

Lock stars

image004

Geheimen zijn er om bewaard te worden. En hoe kan dat beter én leuker dan in deze hippe lock stars? Alleen te openen met een persoonlijk sleuteltje, dus alle diepste geheimen blijven veilig voor volwassen ogen. Omdat elke Lock Stars zijn eigen, unieke persoonlijkheid en uiterlijk heeft zijn ze ideaal om je eigen identiteit mee uit te dragen. Op het schoolplein zie je ze straks terug aan schooltassen, jassen, of schoenen. Er komen dit jaar 96 verschillende varianten op de markt, dus de verzamelmogelijkheden zijn ein-de-loos. Bij elke Lock Star zit ook een verrassings-mini-Lock Star.

My Little Pony: Cutie Mark Crew

image006
4,99 euro

Fans van my little pony opgelet: De Cutie Mark Crew gaat je hart veroveren! Je lievelingspony’s, zeepony’s en Equestria Girls zijn gekrompen tot mini-verzamelformaat! Er verschijnen dit jaar 24 verschillende figuurtjes. Ze zitten verscholen in schattige, stapelbare huisjes met steeds een nieuw decor. De eerste serie heeft een snack- thema, dus stel je maar voor dat de pony’s  vrij zijn van school en gezellig aan het happen zijn in hun cafetaria.

In elke gesloten verpakking zit een figuurtje, een accessoire in snack-thema, een verzamelkaartje en natuurlijk het stapelbare huisje. Hoe meer je er verzamelt, hoe meer verhalen je kunt verzinnen.

Verzamel je eigen crew, mix and match met de accessoires en beleef heel wat nieuwe avonturen!

Little pet shop

image008
5,99 euro

Vroeger verzamelde ik al mannetjes van little pet shop dus het is leuk om te zien dat deze nog steeds verkrijgbaar zijn! Ja, kijk maar goed, dit zijn de echte Petshop Pets. Ze hebben zich samen met hun favoriete snack verstopt in een ‘blikje’. Littlest Pet Shop presenteert een wereld aan nieuwe vriendjes. Een teckel verkleed als hot-dog, dat snappen we nog wel. Maar een koe opgetuigd met een Zwitserse kaas? En welke vis houdt er nou van frietjes? In de wereld van Littlest Pet Shop kan dat allemaal! Kies je favoriete snack – uh huisdier – en verzamel ze alle tien.
In elk ‘blikje’ voer zit een originele Pet en drie accessoires.

Trolls

image010
7,99 euro

Deze leuke trollen kunnen zeker niet ontbreken! Knoest, Guy Diamond en natuurlijk Koningin Poppy kunnen niet wachten om met ze te spelen. Eindelijk echt je vingers door die lange Trollenharen laten gaan. Kammen, vlechten of zet ze in een strak puntje hoog in de lucht! Glitters, paars, roze, of liever geel? Jullie favoriete Troll zit er altijd bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s