make up

De feestdagen in met Catrice

glitter storm catrice
De feestdagen, mijn favoriete periode. Het wordt kouder buiten, de fluffy sokken komen weer boven en al de kerstdecoratie verschijnt weer op de straten. Dan hebben we nog niet eens gesproken van alle nieuwe make-upcollecties die verschijnen in de winkels, hoe meer glitter hoe beter! Dit is de periode dat ik mij echt kan uitleven en mij oprecht gelukkiger voel. Deze collectie van Catrice ziet er dan ook super tof uit, kijken jullie even mee?

Catrice Glitter Storm Dazzle Metal C01_Image_Front View Full Open_jpg
prijs: 6,99 euro

Glitter storm dazzle metal oogschaduw pallet

Hoe leuk zien deze kleurtjes eruit? Het zijn allemaal kleuren die ik gebruik tijdens de feestdagen dus dit is zeker een palletje dat ik graag wil uitproberen. Wat je wel een nadeel kunt vinden is dat alle kleuren glitterend zijn en dat er geen matte kleuren te vinden zijn in het pallet. Persoonlijk vind ik dit niet erg voor de feestcollectie.

Untitled design
prijs: 4,95 euro 

glitter storm liquid glitter lips

Deze lippen zouden een hoge dekking en een sprankelend effect bieden. Zelf kies ik altijd voor en neutrale lipkleur omdat mijn ogen al extra glitterend zijn. Als ik toch 2 kleuren zou moeten kiezen dan kies ik voor de neutrale bruine kleur en het felrode. Het leuke aan deze lipkleuren is dat wanneer je jouw lippen op elkaar wrijft het glittereffect extra wordt versterkt.

Catrice Glitter Storm Gel Highlighter C01_Image_Front View Half Open_jpg.jpg
prijs: 4,99 euro

Glitter storm gel highlighter

Zelf heb ik nog geen ervaringen met gel highlighters en ben dan ook enorm benieuwd naar deze highlighter. Geen enkele feestlook is af zonder highlighter.

Untitled design

Glitter storm liquid liner

Catrice komt dan ook nog met hele leuke liners om de look helemaal af te maken. Ze beloven om een hele avond op zijn plaats te blijven zitten.

Deze collectie is beschikbaar vanaf eind december.

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s