make up, Review

Mijn nieuwe mac cosmetics producten

mac cosmetics wenkbrauwpotlood en mac cosmetics lippenstift new york apple
Een paar jaar geleden maakte ik kennis met het make-upmerk mac cosmetics. Mac cosmetics is een duurder make-upmerk en zeker voor jongeren die het moeten stellen met hun zakgeld. Dat was bij mij ook het geval en ik kon het mij zeker niet permitteren om elke maand een nieuwe lippenstift te kopen. Toch kocht ik af en toe productjes van mac en was ik er telkens super tevreden mee. Nu dat er wat jaren voorbij gegaan zijn vind ik het nog steeds een aangenaam merk maar ik ga er niet meer vanuit dat iets goed is omdat het duurder is. Spijtig genoeg ook een paar keer mogen ondervinden. Niets is ambetanter dan het kopen van een duurder producten en dan merken dat het echt niet goed is. Daarom wil ik graag mijn eerlijke mening geven over deze producten. Beide producten heb ik gekregen voor nieuwjaar en heb ik dus al even kunnen uittesten.

mac cosmetics wenkbrauwpotlood en mac cosmetics lippenstift new york apple
Ik heb gekozen voor de lippenstift new york apple, dit is een metallic rode kleur, en voor het wenkbrauwpotlood. Ik was opzoek naar een goed product voor mijn wenkbrauwen en op aanraden van de verkoopster heb ik voor dit potlood gekozen.

mac cosmetics wenkbrauwpotlood en mac cosmetics lippenstift new york apple
De aankoop van deze productjes heb ik voor de feestdagen gedaan en daarmee dat ik voor deze kleur heb gekozen. Ik was opzoek naar een rode kleur die niet te fel was en het metallic effect vond ik al helemaal top! Toen ik de lippenstift uitprobeerde was het wel een beetje teleurstellend, ik had de dekking beter verwacht. Hij blijft ook niet extreem lang zitten, maar al bij al vind ik het wel een mooie lippenstift. Echter vind ik het wel geen 20 euro waard en kan je voor 5 euro dezelfde kwaliteit lippenstift kopen in het kruidvat. Dit wil niet zeggen dat ik hem nu niet ga gebruiken want ik heb hem toch en de kleur is mooi.

mac cosmetics wenkbrauwpotlood en mac cosmetics lippenstift new york apple
Dit is een enorm fijn product voor mij persoonlijk. Ik ben iemand die niet graag het “instabrow”-effect heeft en ik hou het graag natuurlijk. Het fijne puntje geeft je de mogelijkheid om heel precies te werken. Iets wat ik ook heel positief vind, is dat alle kleuren cooltinten hebben, dit zorgt ervoor dat je niet met oranje wenkbrauwen eindigt. (zoals ik vaak voor had omdat ik blonde wenkbrauwen heb) Ook op dit potloodje is een borsteltje aanwezig wat het heel compact maakt. Dit product is zeker zijn prijs waard als je van natuurlijke wenkbrauwen houdt!

Dit waren de twee producten van Mac cosmetics die ik gekocht heb. Als ik een favoriet moet kiezen dan ga ik zeker voor het wenkbrauwpotlood dat nu mee in mijn dagelijkse routine zit.

Heb jij een product waar je graag een review van wilt zien? Laat het me dan weten in de reacties! Je kan me ook altijd volgen op instagram voor behind the scenes foto’s.

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

Een gedachte over “Mijn nieuwe mac cosmetics producten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s