Review

Do you want to be my valentine? cadeautip!

hemdvoorhem.nl valentijn

Ik heb de eer gekregen om te mogen samenwerken met www.hemdvoorhem.nl voor dit artikel. Ze hebben nu tijdelijk een valentijnseditie hemd en wij mochten dit uittesten! Ik ben nooit fan geweest van Valentijnsdag omdat het allemaal heel commercieel is, maar ik wil van die dag graag gebruik maken om de mensen te bedanken die mij nauw aan het hart liggen. Valentijn is niet enkel voor de koppeltjes onder ons maar ook gewoon voor vrienden en familie. Mijn vader mocht dit hemd uittesten en ik heb het hem cadeau gegeven omdat hij de laatste maanden en jaren veel voor mij betekend heeft. Hij stond altijd voor mij klaar wat er ook was en ving mij op nadat ik een fout gemaakt had waar hij mij voor waarschuwde. Wil jij graag ook iemand bedanken met dit leuke hemd? Dan kan je die hier vinden.

hemdvoorhem.nl valentijn

Het hemdje heeft een mooie vorm en is ook gemaakt van een dikkere stof wat het aangenaam maakt. Het kusje in de kraag is een mooi en subtiel element voor het thema valentijn. Ik had verwacht dat we een hemd gingen krijgen dat vol stond met hartjes maar gelukkig was dit niet het geval! Het kleine kusje maakt het hemd ook draagbaar bij andere gelegenheden. Een nadeel dat we ondervonden hebben is dat het hemd redelijk doorzichtig is dus je moet er zeker iets wit onder aandoen.

Momenteel zijn er een heleboel solden op de site van hemdvoorhem.nl dus als dit hemd niets voor jou is, kan je zeker eens een kijkje nemen.

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

Een gedachte over “Do you want to be my valentine? cadeautip!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s