Lifestyle

Sims 4 cheats

Degene die mij kennen in real life weten dat ik verslaafd ben aan de sims 4. Ik heb de sims aangeschaft tijdens de quarantaine omdat ik toch niets te doen had. Sindsdien speel ik bijna elke dag op de sims. Hoezeer ik ook hou van de sims toch erger ik mij aan kleine dingen, zoals het snel leeglopen van de behoeftebalk. Sorry maar ik heb geen tijd om ervoor te zorgen dat elke sims van mijn huishouden tevreden is als mijn huishouden bestaat uit 6 mensen. Tegen de tijd dat mijn 2 gezinsleden tevreden zijn is mijn baby al weggehaald omdat die uitgehongerd was en is magere hein al eens langs geweest. Het moet nog leuk blijven natuurlijk. Daarom ben ik begonnen met het gebruiken van cheats. Ik maak niet gebruik van alle cheats die ik hieronder vermeld want ik vind wel dat mijn sims nog steeds zelf vaardigheden moeten opdoen, anders is er niets meer aan. Cheats kunnen het spelen van de sims gewoon zoveel gemakkelijker maken en daarom deel ik hier graag met jullie alle cheats die ik weet.

sims 4 cheats
cheatbalk bovenaan

De cheatbalk laten verschijnen dat is de eerste stap eer je gebruik kunt maken van cheats. Dit doe je door CTRL + SHIFT + C te drukken. Als je dit tegelijkertijd indrukt dan gaat de witte balk bovenaan verschijnen. In deze balk moet je alle cheatcodes intypen. Wanneer je gebruik wilt maken van een cheat gebruik je eerst: TestingCheats true om het te activeren en TestingCheats false om het te deactiveren.

Geld

kaching/rosebud: § 1.000
motherlode: §50.000
money (bedrag): een bedrag naar keuzen bv: money 3000
FreeRealEstate on/off: alle huizen op de kaart worden gratis

Behoeften

Cas.fulleditmode: druk dan met de rechtermuisknop op de sims en hier kan je de sims weer blij maken. (alle behoeften worden weer gevuld)
Met dezelfde cheat kan je ook ervoor zorgen dat de behoeftebalk niet meer leegloopt.

stats.fill_commodities_household: De behoefte van het hele huishouden wordt aangevuld.

Vaardigheden

stats.set_skill_level (vaardigheid) (level)

Major_Charisma
Major_GourmetCooking
Skill_Fitness
Major_Photography
Major_VideoGaming
Major_Guitar
Major_Handiness
Major_Logic
Major_HomestyleCooking
Major_Comedy
Major_Bartending
Major_Piano
Major_Programming
Major_Painting
Major_Writing
Major_Gardening
Major_Violin
Major_Fishing

Dood

Death.toggle: de sims zullen niet meer doodgaan.

Er zijn natuurlijk een heleboel meer cheats dan deze hierboven, maar deze zijn de voornaamste die ik gebruik. Met de Cas.fulleditmode cheat kan je nog een heleboel aanpassingen doen zoals de leeftijd van de sims (bewerken in CES)

Als je zelf nog leuke cheats weet, laat ze vooral achter in de reacties!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s