Geen categorie

Herinneringen verzilveren in Polaroids

Dit artikel bevat producten die geschonken zijn door fotofabriek.nl

We leven tegenwoordig een in een tijd waarin we afstand moeten nemen van degene die we graag zien. Deze situatie is nu al bijna een jaar bezig en het wordt zwaarder om mensen zolang te moeten missen. Daarom hoe ik nu enorm vast aan de mooie herinneringen, de hoop dat alles snel weer “normaal” zal zijn. De beste manier om herinneringen te bewaren zijn foto’s , daarom was ik ook zeer enthousiast toen fotofabriek voorstelde om samen te werken. Ik mocht 8 foto’s uitkiezen waarvan zij dan polaroids gingen maken. De trouwe lezers onder jullie weten dat ikzelf een polaroidcamera had, maar ik heb deze weggedaan omdat die te duur was op langere termijn. De fotoblaadjes waren vrij duur en ik gebruikte hem te weinig. Daarom is dit een heel leuk alternatief!

Je kan bij fotofabriek terecht voor een heleboel diensten zoals een fotoboek laten maken of leuke gepersonaliseerde geschenken, veel meer dan enkel foto’s afdrukken. Bij mijn polaroids heb ik de leukste momenten van 2020 uitgekozen, want ondanks dat het een enorm zwaar jaar was, waren er ook leuke momenten. Dit is dus de eerste stap; je gaat opzoek naar de momenten/foto’s die je wilt gebruiken. Dan ga je naar de site van fotofabriek.nl en zoek je naar de polaroids. Hier kan je zelf versiering aan toevoegen indien je dit wenst. En dan is het wachten tot de polaroids in jouw bus verschijnen. Ik heb maar een tweetal dagen moeten wachten op de foto’s.

Wanneer je de foto’s ontvangen hebt moet je uitzoeken waar je ze wilt hangen en in welk patroon. Op pinterest vind je een heleboel leuke patronen om de polaroids op te hangen. Tag mij gerust in de creaties die je maakt zodat ik deze ook kan bewonderen.

Score op service en verzending:

Waardering: 4 uit 5.

Een gedachte over “Herinneringen verzilveren in Polaroids”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s