Review

Een eerlijke review van de Revlon One step hairdryer

Wie op tiktok zit kan er niet aan ontsnappen, de Revlon magische haardroger borstel (Is dit zelfs een woord??). Na elke 5 tiktoks krijg je een tiktok te zien van een meisje die een “eerlijke” review geeft over dit product. In maar liefst 10 MINUTEN zou je heel jouw coupé kunnen stijlen. Voor een 50 euro kan je nu de perfecte salon blow-out creëren in jouw eigen badkamer. Nog voor ik het artikel besteld had, had ik al een paar bedenkingen. Toch heb ik het artikel nog steeds besteld zodat ik het kon uittesten voor jullie. En dit waren mijn bevindingen…

Mijn eerste bedenking was het feit dat dit alles in maar liefst 10 minuten zou lukken. Dit klinkt mooi maar is gewoon niet mogelijk. Persoon A met heel fijn haar kan er misschien inderdaad 10 minuten over doen maar persoon B die heel dik en veel haar heeft doet er natuurlijk een stuk langer over. Ik heb veel en dik haar dus ik wist op voorhand dat ik met 10 minuten niet ging toekomen.

Mijn tweede bedenking kwam doordat de borstel de warmte rechtstreeks op de haren aanbrengt. Wanneer je dit doet ga je ervoor zorgen dat de haarschubben open komen te staan en krijg je frisé of pluizig haar. Dit is ook gewoon heel ongezond voor de haren want je beschadigd ze.

Toch heb ik mijn bedenkingen aan de kant gezet en de borstel een eerlijke kans gegeven. Een voordeel is dat hij heel groot is waardoor je grotere delen van de haren op hetzelfde moment kunt drogen. De vorm zorgt er ook voor dat je perfect kunt draaien met de borstel terwijl je de haren droogt. Het is belangrijk dat je start met handdoekdroog haar, dus eventueel eerst voordrogen met een gewone haardroger. Dan ga je afdelingen maken in de haren, voor de dikte van mijn haar had ik maar 3 horizontale afdelingen nodig. om heel mijn kapsel volledig droog te krijgen heb ik een halfuur nodig gehad. Ik kwam dus helemaal niet toe met de 10 minuten.

Ik was vrij tevreden over het eindresultaat, maar ik vind het niet waard om mijn haren daarvoor te beschadigen. Er zijn genoeg alternatieven om haren te stijlen die de haren minder beschadigen. Plus is het ook vrij veel geld voor wat het is. Ik zou het daarom niet aanraden.

Hebben jullie deze al uitgetest en wat vinden jullie ervan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s