Lifestyle

De mooiste kerstfilms

afaebf2244c3a2484f6d579d40508803

Dit weekend is het al weer Kerstmis! Say what?!?! Jaja, door de examens is de tijd heel snel voorbij gevlogen en stond Kerstmis sneller voor de deur dan ik had verwacht. Hierdoor is ook een traditie in het water gevallen. De week voor Kerstmis kijk ik normaal elke dag een leuke kerstfilm, om in de sfeer te komen.
Het was al woensdag toen ik besefte dat het dit weekend al Kerstmis is.
Dat zijn al 2 dagen waarop ik geen kerstfilm heb kunnen kijken maar op de traditie er toch een beetje in te houden heb ik een paar leuke kerstfilms opgesomd.
Niemand houdt jou tegen om na Kerstmis nog naar kerstfilms te kijken! šŸ˜‰

1. Home alone
Dit is dan ook echt een klassieker die wel bijna iedereen kent maar toch blijft hij op 1 staan op mijn lijstje. Het is een film die elk jaar wel eens de revue moet gepasseerd hebben om een geslaagd kerstfeest te hebben. Meestal zenden heel wat tv zenders deze klassieker ook uit, dus als je hem nog eens wilt zien, hoe de tv gids in het oog!

2. The polar expres
Nog een film die elk jaar terug komt in onze huiskamer. Het geeft een warme sfeer weer en je krijgt direct zin in kerst. The polar expres gaat over een jongetje dat niet gelooft in Kerstmis tot hij bezoek krijgt van the polar express. Deze trein neemt hem samen met andere kinderen mee op een heel avontuur naar de Noordpool.
Het doel van deze rit: Geloof in het mooie van Kerstmis.

3. Arthur Christmas
Dit is dan weer Ć©Ć©n van de nieuwere films vergeleken met de vorige 2.
Arthur is de zoon van de Kerstman maar een beetje klungelig. Zijn broer Steve daarin tegen runt heel “het bedrijf” van de Kerstman. Ook al is steve goed in het regelen van alles, lukt het hem niet om kerst te redden. Dit lukt dankzij Arthur, want Arthur redt kerstmis. Een leuke film voor kleinere kindjes vanaf 8 jaar.

4. Shrek the halls
De films van shrek zijn altijd leuk om naar te kijken maar zeker als het over Kerstmis gaat. Shrek beloofd fiona en de kinderen om hen een onvergetelijke kerstfeest te geven maar hier komt meer bij kijken dan hij dacht.

Het kan zijn dat je nog heel veel leuke kerstfilms kent die hier niet tussen staan, dan mag je die altijd achter laten in de reacties. Deze lijst is gemaakt op basis van de films die ik heb gezien en die mij zijn bij gebleven. Ik wens jullie veel kijkplezier en veel kerstkriebels toe!

Groetjes Lana xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s