Review

Toppers voor de feestdagen

hema make up feestdagen blue sparkles lana moyson

Ik ging voor het laatst langs de hema en zag dat ze een actie hadden van 2+1 gratis. Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen met de feestdagen voor de boeg, dus zocht ik 3 stuks uit. Ik ging buiten met een glitter intense colour eye mousse, een longer lasting lipstick en een long lasting colour.
Niet wetend dat deze ook echt mijn favorieten gingen worden!

Intense colour eye mousse (waterproof)

Mijn oog viel direct op deze mousse omdat het een heel mooi glitterend effect heeft. De dekking van de mousse is ook echt perfect, het blijft de hele avond door mooi op jouw ooglid zitten. bij het afhalen van de make up blijven er meestal wel een paar glittertjes zitten maar dat heb je bijna bij alle producten die glitter bevatten. Voor de rest vind ik de mousse heel leuk om te combineren bij een black white ooglook, ideaal voor de feestdagen!

img_3927
long lasting colour + longer lasting lipstick

Long lasting colour

Dit is een mat rode lipkleur in de vorm van een lipgloss. Ik was al een tijdje opzoek naar een rode kleur voor tijdens de feestdagen en deze vond ik wel perfect.
Het is kleur 108, niet te donker en niet te licht van kleur. Ik breng niet graag lippenstift aan met een lipglosskwastje dus dat is voor mij persoonlijk wel een klein minpuntje. Qua dekking is dit dan weer perfect. Nog een leuk feitje, hij is waterproof en kissproof! 🙂

longer lasting lipstick

Dan heb ik nog een lippenstick gekocht in de kleur 90. De kleur komt ongeveer overeen met de long lasting colour. Het eerste wat mij opviel is dat het omhulsel van de lipstick heel plastiekerig is, dit geeft wel een goedkope indruk (maar dat mag dan ook voor een lipstick van maar 3 euro). De kleur is dan weer mooi om op te bouwen, hoe meer lagen hoe feller de kleur. De dekking is redelijk goed al vond ik de vorige beter. Door de vorm van de lippenstift vind ik het wel moeilijk op de lippenstift rechtstreeks aan te brengen dus gebruik ik meestal een extra kwastje.

Dit zijn mijn 3 toppers die ik gedragen heb op kerstavond en kerstdag. Waarschijnlijk ga ik deze ook boven halen op nieuwjaarsavond. Ik raad jullie zeker aan om eens binnen te springen bij de hema! 🙂

Fijne feestdagen allemaal!

Groetjes Lana xxx

5 gedachten over “Toppers voor de feestdagen”

  1. Bij de long lasting colour gebruik ik altijd de verzorgende topcoat erover heen anders vind ik het product te droog worden op mijn lippen

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s