Geen categorie

2 jaar Blue Sparkles!

2 jaar blue sparkles lana moyson

Blue Sparkles bestaat alweer 2 jaar en dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan.
Het is de laatste tijd een heel drukke tijd geweest en ik moet ook toegeven dat ik genoten heb van mijn vakantie. Dit heeft er dan weer voor gezorgd dat het een tijdje heel stil geweest is op mijn blog. Ik kan niet met zekerheid zeggen hoelang, maar ik kan mij mijn laatste artikel al niet meer herinneren.
Tijd om er wat verandering in te brengen! Natuurlijk word ik vanaf morgen weer op de schoolbanken verwacht, maar ik doe mijn best om er het best van te maken.

Ik werd wakker en zoals gewoonlijk nam ik er mijn geliefde mobiel bij om te checken wat er allemaal gebeurd was in de wereld, terwijl ik in dromenland was. Ik had een melding van facebook herinneringen. Je kent het wel, dat ding dat je er aan herinnerd wat je die dag een jaar geleden gedaan hebt. Ik zag dat ik een jaar geleden een artikel had gedeeld over dat Blue Sparkles 1 jaar bestond, dit betekende dus dat Blue Sparkles vandaag 2 jaar bestaat! Ja, 2 jaar… Nog nooit heb ik een hobby zolang volgehouden 😉
Voor de 2de verjaardag van mijn blog mogen jullie vragen stellen die ik in een volgend artikel zal beantwoorden. Zo kunnen jullie mij nog beter leren kennen ondanks dat ik al veel persoonlijke dingen deel. Indien je ook een klein shoutout wilt kan je jouw blog,facebookpagina, instagrampagina.. even vermelden bij jouw vraag en dan link ik dit even.
Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en ik wens iedereen nog een mooi 2017 toe!

Groetjes Lana xxx

4 gedachten over “2 jaar Blue Sparkles!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s