Review

Van google naar ecosia

ecosia blue sparkles lana moyson

Het verbaasd me niets als je nog nooit gehoord hebt van Ecosia. Ik had er tot voorkort ook nog nooit van gehoord. Ecosia is te vergelijken met google alleen is er 1 klein verschilletje, Ecosia plant bomen met de inkomsten die ze krijgen van advertenties. Het is niet dat ik zo extreem bezig ben met de opwarming van de aarde en het milieu maar dit is iets heel eenvoudig wat wel een groot effect kan hebben.
Op de website van Ecosia kan je kijken hoeveel bomen er al gepland zijn dankzij de gebruikers van hun zoekmachine.

ecosia

Niets is beter dan google…
Dat is een ingesteldheid die ik heel lang had, ik gebruik google al sinds ik klein was en ik was zeker niet van plan om over te schakelen. Het uiterlijk van Ecosia lijkt enorm hard op dat van google en de zoekresultaten zijn hetzelfde.
Dit was iets waar ik schrik voor had want we weten altijd dat wanneer je iets zoekt op google of op yahoo dat je 2 heel verschillende resultaten kunt krijgen.
Maar dat is hier dus niet het geval, nog een pluspuntje.

Ik verplicht niemand om over te schakelen maar het is wel iets handig. Daarom wou ik even dit artikeltje schrijven. Voorlopig heb ik nog maar alleen positieve dingen ontdekt maar van zodra ik ook negatieve kanten ontdek plaats ik een update!

Groetjes, Lana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s