make up

Mama makeover

mama makeover blue sparkles cindy vermeulen

Al een tijdje kleur ik het haar van mijn mama en vorige week had ze weer aan mij gevraagd om haar haar te kleuren. Ik had haar een tijdje geleden aangeraden om eens een andere kleur te nemen die wat frisser is voor in de zomer. Zo gezegd zo gedaan. En ik besloot om er een makeover van te maken.

make over mama blue sparkles
mama voor de make over

We zijn dus begonnen met het haar. Mijn mama had altijd een chocolade haarkleur en we zijn deze keer gegaan voor cosmic purple. Ik ben begonnen met de aanzet te verven en zo ben ik verder gegaan met de rest van het haar. Deze haarkleuring is een shampoo van het kruidvat maar ik vond het wel belangrijk dat de kleur vooral heel goed zichtbaar was op de aanzet dus deze heb ik met een borsteltje aangebracht. Wanneer de aanzet gedaan was ben ik verder gegaan met de lengtes van het haar. Dit heeft ze een half uur moeten laten intrekken en vervolgens uitgespoeld. De verzorging achteraf is ook heel belangrijk!

IMG_6447

Na het kleuren heb ik haar haar gebrusht zodat het er toch mooi natuurlijk uitzag maar niet pluizig. Na het haar was het de beurt aan de make up. Ik wou de haar kleur graag laten terug komen in haar oogschaduw dus heb ik gebruik gemaakt van roze en paarse tinten. Omdat mijn mama niet staat met felle eyeliner en dit door de oogschaduw too much zo worden heb ik een lijntje aangebracht met een oogpotlood en dit lichtjes vervaagd. Dit zorgt voor dat je wel de indruk krijgt van volle wimpers. Voor de lippen heb ik de mac lippenstift heroine gebruikt. Dit is een mooie paarse kleur die de look helemaal af maakte.

Wat vinden jullie van de make over?

Groetjes Lana xxx

13 gedachten over “Mama makeover”

  1. ja daar was ik me bewust van maar het was eerst niet de bedoeling om hier een artikel over te schrijven dus ik had geen deftige voor foto :/ en bedankt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s