make up, Review

Metal shock en vibrant shock lip paint van essence review

metal shocl lip paint + vibrant shock lip paint essence

Metallic is al een tijdje hip en nu springt essence ook op de metallic trein met haar nieuwe collectie. In 2013 bracht essence echter al een een metal collectie uit maar die draaide rond metal glam, terwijl deze collectie eerder de “stoere” kant op wil. De laatste tijd ben ik ook geobsedeerd door alles wat met metallic te maken heeft. Ik vind het effect ongelofelijk mooi maar het is zeker niets om te dragen in het dagelijkse leven. Toch niet voor mij in ieder geval! Ik zag deze lip paints liggen in het kruidvat en kocht deze dan ook direct. Ik dacht dat de blauwe ook een metallic kleur was, maar dit is helaas niet het geval.

metal shocl lip paint + vibrant shock lip paint essence

De lip paints zijn niet echt aangenaam om aan te brengen omdat je nog al snel uitschuift. De dekking van de kleurtjes zijn ook niet echt top, vooral van de paarse niet! Na enkele laagjes waren mijn lippen nog steeds zichtbaar…
De andere 3 brachten dan weer tot mijn verbazing beter aan. De textuur is smeurig. Na een tijdje droogt de onderste laag waardoor hij matter aangaat voelen maar de bovenste laag blijft wel smeurig. Hierdoor veeg je snel per ongeluk jouw lippenstift uit.

IMG_6882

Deze lippenstift heeft heel wat minpuntjes maar de kleuren vind ik echt geweldig. De lichtste kleur is echt veel te licht voor mij en ik denk persoonlijk voor nog vele anderen, dus deze raad ik zeker niet aan. De blauwe kleur is dan weer gedurfd. Voor essence waren deze lip paints aan de duurdere kant ik heb iets meer dan 3 euro betaald per lip paint.

ik geef de lip paints daarom een 2 op 5

score-

Groetjes Lana

18 gedachten over “Metal shock en vibrant shock lip paint van essence review”

  1. Ik vind de lichte kleur jou juist het leukst staan! Essence en Catrice zijn merken waar je voor weinig geld make-up kan kopen. Maar GOEDE make-up moet je toch ergens anders voor zijn. Al zitten er soms wel dingen tussen die oke zijn zoals de eyeliners can Essence, en de concealers, foundation en mascara van Catrice. Maar de lipproducten dus bijvoorbeeld vind ik echt van mindere kwaliteit.

    Like

  2. Dit heb ik eigenlijk nooit eerder gezien, lijkt me wel heel leuk voor een feestje, dat hij niet zo lang blijft zitten maakt me eigenlijk niet veel uit ben toch niet zó erg van de lippenstift! Bedankt voor de handige review en foto’s, ik ga het uitproberen 😉

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat een speciale kleuren zeg! Zou ik misschien eens dragen voor een verkleedfeestje, Halloween of Carnaval of zo 🙂 Jammer dat je niet zo tevreden bent!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s