make up, Review

Voordelige beauty blenders van Hema

beauty blender hema
Beauty blenders zie je overal voor kleine prijsjes maar zijn ze daarom ook goed?
Hema heeft de beauty blender al een tijdje in haar assortiment en nu waagde ik mij erop. Ik ging voor een fel roze beauty blender, i know fel roze! ♥
Ik weet nog maar sinds een tijdje dat je de beauty blender eerst vochtig moet maken, dan zwelt die op en is hij klaar voor gebruik. Ik had dit direct getest op mijn bestaande beauty blenders maar geen ene die opzwelde. Ik verschoot er niet echt van want die hadden mij maar een paar euro’s gekost. Bij deze beauty blender ging ik er ook vanuit dat hij niet opzwelde maar ik wou het toch eens proberen. Ik dompte hem in een glas met water en wrong hem uit en ja, hij was ineens veel groter!

IMG_6885

Ik heb even een foto bijgevoegd om het verschil aan te geven. De licht roze was de grote van de beauty blender ervoor en de donker roze is van hem na bevochtiging. Ik kon mijn ogen niet geloven dat hij zo groot geworden was. Maar grootte is niet alles, hij moet ook degelijk aanbrengen.
Dat doet hij zeker en vast! Hij absorbeert wel een heleboel foundation, net zoals al mijn andere beauty blenders maar hij brengt zo zacht aan! Door de grote is het ook veel makkelijker om alles mooi te blenden.

Deze is dus zeker een budget topper en ik raad hem dan ook aan iedereen aan!

De beauty blender van de hema krijgt van mij 4 van de 5 sterren.

score-

Groetjes Lana

3 gedachten over “Voordelige beauty blenders van Hema”

  1. Ik heb de blending sponge van Boozyshop. Was 3,95 en ben er superblij mee! Die van mij wordt ook groot als ik hem nat maak. Maar ik gebruik hem altijd droog moet ik eerlijk zeggen… Leuke review. Misschien wel eens het proberen waard!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s