Geen categorie

Real techniques nu bij kruidvat!

IMG_0098

Ik was zo verbaasd toen ik voor het laatst in het kruidvat deze borstels van real techniques zag liggen. Ze verkopen de gewone collectie met enkele beauty sponzen en dan verkopen ze deze limited edition. Echt borstels om op verliefd te worden. Persoonlijk vind ik ze nogal aan de prijzige kant maar dat is normaal voor real techniques borstels. Voor deze fondationborstel heb ik 14,99 euro neergelegd. Maar ik ben wel heel tevreden over deze borstel. Hij voelt heel zacht aan en ziet er gewoon super leuk uit. Volgens de verpakking is hij goed voor zowel een subtiele aanbreng van fondation en een full coverage. Persoonlijk vind ik hem veel beter voor full coverage omdat de haartjes veel dichter bij elkaar staan, maar een lichte dekking zou ook perfect kunnen.

Kopen of laten liggen?
Ik denk wel dat het belangrijk is om jou eerst af te vragen of je een make up borstel nodig hebt. Dan kan je kijken naar welke borstel je nog nodig hebt of welke borstel je het vaakst gaat gebruiken. In mijn geval was dit dus de fondationborstel. Ik vind het echt wel een goede aanwinst.

Groetjes Lana

 

Een gedachte over “Real techniques nu bij kruidvat!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s