make up, Review

catrice prisma chrome collectie

IMG_0176
Ik word altijd aangetrokken tot alles wat glimt of glittert. Dit is dus ook het geval bij de prisma chrome collectie van catrice. Even heb ik getwijfeld om ze mee te nemen want uit ervaring weet ik dat chrome/metalic lippenstiften heel moeilijk zijn om aan te brengen. De collectie in mijn plaatselijke kruidvat was vrij beperkt dus heb ik de laatste 4 kleuren meegenomen. Dit zijn 010,030,040 en 060.
De lippenstiften zijn verkrijgbaar bij het kruidvat voor maar €4,99.

040 Blue & Berry’s

catrice prisma chrome 040 blue & berry's
De eerste lippenstift lijkt op het eerste zicht een blauwe/ donker paarse maar wanneer je hem gebruikt geeft hij een donker paarse kleur af. Op zich vind ik deze kleur echt wel tof voor al de mooie glans die er overheen zit. Maar er is wel 1 probleem. Hij dekt helemaal niet goed zoals je kan zien op de foto. De kleur van mijn lippen is nog steeds zichtbaar en hoe vaker je erover gaat, hoe meer je hem uitveegt… spijtig! Wat het wel grappig maakt is dat het kruidvat beweert dat deze lippenstift maar 1 laagje nodig heeft voor een perfecte dekking.

030 Meet Violeta

030 meet violeta
De volgende kleur is een licht paarse kleur met een paar tinten roos in. Ook deze kleur vind ik enorm mooi en deze zou nog draagbaar zijn voor in het dagelijkse leven. Het enige minpuntje dat hierboven ook terug kwam is dat de dekking echt niet goed is. Door dat deze kleur lichter is dan de vorige valt het minder goed op.

060 Rusty Rose

060 rusty rose
Deze is echt mijn favoriet. Het is een bruin/ bordeaux kleur en perfect om te dragen in het dagelijkse leven. Deze lippenstift had geen probleem met de dekking al ben ik er wel een aantal keer overheen gegaan.

010 good nudes

010 good nudes
Last but not least… zeker niet in dit geval. Deze lippenstift is echt mijn nachtmerrie. Ten eerste was de kleur veel te licht en je kan het al raden… dekking was weer nergens te bespeuren. Om een of andere reden wou hij nooit mijn lipranden kleuren en is de dekking ook hier echt slecht zoals je kan zien op de foto.

De enigste lippenstift die echt meeviel is rusty rose omdat hij goed dekt en altijd draagbaar is. Voor de rest vind ik deze collectie spijtig genoeg geen aanrader! De mooie kleurtjes beloven veel maar maken mijn dromen niet waar.

Daarom geef ik deze collectie 1 ster:
score_

Groetjes Lana

2 gedachten over “catrice prisma chrome collectie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s