make up

Essence wanted sunset dreamers augustus collectie

essence wanted sunset dreamers

Met de warme zomerdagen in aantocht wil ik jullie graag al kennis laten maken met de nieuwe collectie van Essence. Deze collectie neemt jou mee op een tripje naar de warme woestijn. De producten zijn dan ook gebaseerd op het warme woestijnzand en magische zonsondergangen. Persoonlijk lijkt het mij één van de meest belovende collecties van dit jaar. De kleuren zijn heel warm en kan je dagelijks dragen. Kijken jullie even mee?

Fading bronzer

wanted sunset dreamers fading bronzer

adviesprijs: 3,59 euro

Het eerste item lijkt me direct een heel nuttig item zeker in de zomer. Ik heb voor het laatst mijn eerste bronzer aangeschaft (ik weet het, wat een schande!) en ben er helemaal weg van. Zeker nu de dagen wat warmer worden en de beentjes wat minder wit gebruik ik graag een bronzer. Deze wil ik dus ook zeker uittesten. Het leuke aan deze bronzer vind ik de schattige cactussen en de overloop van lichter bruin naar donker bruin.

Marble highlighter

marble highlighter essence

adviesprijs: 3,59 euro

Na een bronzer komt er natuurlijk een highlighter. Ik vind het heel mooi hoe ze het marmerpatroon op de highlighter hebben aangebracht. Het enigste wat ik hier spijtig aan vind is dat verdwijnt naar mate je het meer gaat gebruiken. Wat best wel logisch is! Deze highlighter zou een goudglanzende highlight toveren op jouw gezicht en dit lijkt me een mooie combinatie met bovenstaande bronzer.

Fading blush

fading blush essence

adviesprijs: 3,59 euro

Net zoals bij de bronzer heeft ook de blush een mooi overgangseffect en komen ook de cactussen weer terug. De roze/perzikachtige kleur lijkt me heel mooi, het paarse lijkt me dan weer iets te donker. Ik denk dat deze kleuren makkelijk te mengen zijn.

Nail & cuticle tattoos

essence wanted sunset dreamers nail and cuticle tattoos

adviesprijs: 1,99 euro

Deze nagel en nagelriem tattoos zien er zo mooi uit! Ik heb geen idee hoe dit zou werken want ik heb dan ook nog nooit gehoord van nageltattoos. Op de nagelriem kan ik het mij nog voorstellen aangezien dit gewoon huid is. Zeer benieuwd naar de werking van dit product.

Top Coat

wanted sunset dreamer top coat

adviesprijs: 1,99 euro

Essence heeft er ook 3 nieuwe top coats bij. Het effect van deze top coats zien er zo mooi uit. De eerste ziet er heel glanzend uit en haalt het glamour gehalte naar boven. De 2de is een goudachtige kleur waarmee je nooit iets fout kan doen en de laatste heeft veel weg van een zonsondergang op een warme avond.

Eyeshadow pallet

oogschaduw pallet essence

adviesprijs: 7,99 euro

Dit is zeker een oogschaduw pallet dat ik zelf zou kopen. De kleuren in het pallet zijn ideaal om een warme look mee te creëren. Het lijkt een beetje geïnspireerd op het naked heat pallet van urban decay of het W7 blazin’ pallet.

Velvet brow pencil 

brow velvet pencil essence wanted

adviesprijs: 2,39 euro

Ook de wenkbrauwen worden deze zomer niet vergeten. Essence komt met een velvet wenkbrauwpotlood in 2 kleuren. Ik vind het wel spijtig dat er maar kleuren zijn, al zijn het wel 2 universele kleuren. Ik hoop dat de lichtste kleur licht genoeg is en ik denk wel dat je de kleur kan opbouwen voor het geval dat jouw wenkbrauwkleur veel donkerder is dan de donkerste kleur. Ik ben ook zeer benieuwd naar de formule en hoe het effect is.

Lip peeling

lip peeling essence wanted sunset dreamers

adviesprijs: 1,99 euro

Buiten het feit dat de kleur er al super leuk uit ziet is het ook heel goed voor de lippen. Je brengt het product aan op de lippen, laat het even drogen en trekt het er gewoon af. Dit zorgt ervoor dat de lippen heel zacht aanvoelen en dat er geen losse velletjes meer op de lippen zitten. Heel handig voor mooie lippen.

Marble lippenstift

ess_wanted-sunset dreamers_marble lipstick_#02

adviesprijs: 2,59 euro

Net zoals bij de highlighter is het thema van deze lippenstift marble. Deze lippenstift zou een hoge dekking beloven en is verkrijgbaar in 2 soorten kleuren: nude kleur en paars. Ik ben heel benieuwd naar het effect van deze lippenstift.

De nieuwe collectie zal in de winkel liggen vanaf augustus!

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

5 gedachten over “Essence wanted sunset dreamers augustus collectie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s