make up, Review

Make-up palette the balm inspired bij action

make up palette the balm inspired bij action

Toen ik dit product zag liggen bij de action moest ik het gewoon meenemen. De stijl van de verpakking deed me denken aan the balm. The balm vind ik persoonlijk een heel leuk merk met zijn vintages verpakkingen, maar wel duur. Daarom kon ik dit niet laten liggen voor 2,89 euro. En ik ben enorm blij dat ik het meenam, lees maar mee!

make up palette the balm inspired bij action

Toen ik het palletje uit de verpakking haalde, merkte ik direct dat ook de binnenkant geïnspireerd is op the balm. Dit deed mijn nieuwsgierigheid stijgen want hoe zit het met de kwaliteit? Dit palletje bevat: 1 spiegeltje, 9 oogschaduwen, 4 highlighters (die ook als bronzer of blush kunnen gebruikt worden) en 2 lipkleuren (die ook als blush kunnen dienen). Alles is heel compact en je moet maar 1 palletje meenemen om (bijna) alles bij te hebben. De spiegel maakt het aanbrengen handiger en onderaan krijg je enkele tips voor ooglooks. Dit leek me heel ideaal.

make up palette the balm inspired bij action

De oogschaduwen

Mijn mond viel open van verbazing toen ik de pigmentatie zag van deze oogschaduwen. Toen ik ze swatchten was de pigmentatie al redelijk maar op de ogen is dit nog veel beter. Uit ervaring weet ik dat shiny oogschaduwen fixing spray nodig hebben om helemaal tot hun recht te komen. Deze heb ik dan ook klaar gezet maar helemaal niet nodig gehad. De twee matte kleuren Freshness en Vanilla brown hebben een goede pigmentatie, vanilla brown gebruik ik onder mijn wenkbrauw en freshness heel af en toe in mijn arcadeboog. Op mijn bewegend ooglid gebruik ik bijna altijd Nude omdat dit een mooie roze kleur is die er echt uitspringt. Glowy pink is beter voor als je een neutrale look wilt. Op een gewone dag gebruik ik eerst shimmering brown en dan something special op het uit einde van mijn ooglid. Indien ik eens weg ga gebruik ik de donkerste kleuren.

make up palette the balm inspired bij action
Cheeky cheeks – Summer glow – Warm adventures – Love story

De highlights

De highlights zijn alle 4 super mooi, maar er is één waar ik altijd naar grijp en dat is Cheeky cheeks. Deze kleur heeft zo’n mooie natuurlijke glow die een look helemaal afmaakt. Summer glow gebruik ik soms als bronzer om dan af te maken met Love story of Warm adventures als blush. Een lekker glowy look dan! Kunnen we ook even stilstaan bij de leuke namen die de highlighters hebben? Wanneer een make-upproduct een naam heeft vind ik het altijd ietsje meer af dan zonder.

De lipkleuren/blushes

De lipkleuren zijn mooi en bepalen mee de look. Je kan gaan voor Picture perfect een meer rozige kleur die jou een alledaagse look geeft of ga je liever voor Kiss me voor een uitdagender geheel. De beide kleuren zijn inderdaad mogelijk als blush maar ik raad dit zeker niet aan, omdat alles dan plakt.

make up palette the balm inspired bij action

Dit is de look die ik gemaakt heb met het palletje. Ik ben er ontzettend tevreden mee en dit is zeker een look die ik vaker ga dragen. Het palletje is super handig om mee te nemen wanneer je ergens naartoe gaat en geen zin hebt om een hele make-uptas mee te sleuren. Het zit dan nu ook bijna standaard in mijn tas. Ik zou zeggen ga allemaal naar de action en slaag jouw voorraad in! (dit heb ik ook gedaan, dus sorry voor de mensen die nu geen palletjes meer vinden 😉 ) Mijn eerste palletje is ondertussen al goed gebruikt en gaat binnen een paar weken op zijn… Volg me zeker op instagram als je wilt zien hoe mijn palletje eruit ziet!

Dit product krijgt ook overduidelijk 5 sterren!

score_

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

 

2 gedachten over “Make-up palette the balm inspired bij action”

  1. Leuk artikel!! Ik heb ze zelf 2 weggegeven in een winactie, jammer dat ik geen voor mezelf gekocht heb 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s