make up, Review

W7 eye cushions starlight pallet en skinny lipping lippenstiften

eye cushions starlight w7 skinny lipping

Dit hele pakket heb ik gekocht voor maar 5 euro, I love kortingen. Het oogschaduwpallet was normaal €9,95 en de lippenstiften waren oorspronkelijk €4,95 per stuk. Een koopje dus, maar meestal heeft het wel een reden waarom deze producten nog blijven liggen. Daarom testte ik het uit voor jullie! Is het zijn 5 euro waard of niet?

eye cushions starlight w7 skinny lipping
Eye cushion starlight

De kleuren van de oogschaduwen zijn zeer verblindend, ze zijn allemaal zeer glitterend buiten de zwarte kleur deze is meer naar de matte kant.
Ik had verwacht dat de oogschaduwen eerder in poedervorm gingen zijn, maar ze zijn van een soort mousse. Dit heeft zo zijn voordelen en zijn nadelen. Het voordeel is dat de pigmentatie meestal beter is, maar het nadeel is dat de oogschaduw snel omzeep is. Eenmaal in de mousse geweest met een borsteltje en hij staat vol afdrukken. Door de samenstelling van de oogschaduw had ik een geweldige pigmentatie verwacht, maar dit was niet het geval. De lichte kleuren hebben bijna geen dekking, de donkerdere kleuren hebben een betere dekking. Ik wou graag een ooglook maken met de kleuren maar dit was gewoon niet mogelijk. Ik had de olijf/gouden kleur gebruikt op mijn bewegend ooglid en de zwarte kleur in mijn crease mijn die blend gewoon niet uit. De kleuren zijn zeer moeilijk om uit te blenden door de samenstelling. De donkere kleuren zijn wel mooi om enkel op het bewegend ooglid aan te brengen. Dit is voor mij dus helemaal geen topper.

eye cushions starlight w7 skinny lipping
Skinny lipping

het eerste wat mijn op valt is dat het uiterlijk van de lipstick heel erg lijkt op de kylie jenner lipstick en op de liplingerie van NYX. Op de verpakking staat te lezen dat het niet op dieren getest is, dus dat is al een pluspunt. Wanneer ik de lippenstift aanbreng merk ik dat hij heel snel opdroogt, al snel voelen mijn lippen heel droog aan en helemaal niet aangenaam! Het doet mij een beetje denken aan de eerste versie van de kylie jenner lipstick, die waren ook heel sticky. Als ik mijn lippen op elkaar druk plakken ze direct aan elkaar.

39989081_292293891501608_1801034075322974208_n

Een voordeel is dan wel dat de lippenstift er helemaal niet afgaat! Zelfs met ontschminker moet je enorm hard wrijven. De lichte kleur is te licht voor mij en de donkere kleur te donker. Deze zijn dus ook niet echt een aanrader.

39958262_1974172672603236_3709042862432714752_n

Ik heb echt mijn best gedaan om van beide producten iets goeds te maken, maar dat is mij niet gelukt. Met het oogschaduwpallet kan ik gewoon niet werken tenzij ik voor een eenvoudige look zou gaan. De lippenstiften zijn helemaal niet mijn favoriet en die ga ik ook niet meer gebruiken. Dan vind ik mijn liplingerie van NYX duizendmaal beter! Het was dus zijn €5 helemaal niet waard.

score_

Groetjes Lana

je kan me altijd volgen op_

12 gedachten over “W7 eye cushions starlight pallet en skinny lipping lippenstiften”

  1. ik ga altijd voor een eenvoudige look….ik zou niet weten hoe ik een ingewikkelde look moest maken

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s